Cebion cseppet mennyit lehet adni 16 hos es 3 eves gyereknek? Hogyan mivel adjatok be neki?
Figyelt kérdés
2012. szept. 14. 15:32
1/6 anonim válasza:
cebion cseppet én ahány kg annyi cseppet adok
Bogi 13 kg és igy 13 cseppet adok
2/6 anonim válasza:
18 hónaposaimnak ha éppen nem betegek, megelőzésképpen 11-11 cseppet adok, náthás időszakban a gyógyszerész javaslatára megháromszorozom az adagjukat néhány napig.
3/6 anonim válasza:
Az én fiam két éves. Megelőzésként 10-12 cseppet kap, ha beteg annyi cseppet, ahány kiló. Neki nem vált be a 3-szoros adag, pedig azt a gyerekorvos is javasolta, mert meghajtotta.
4/6 A kérdező kommentje:
Koszi!
Ez a 10-12-13 csepp napi egyszer vagy ketszer adod?
Kiskanalban adod be vagy beleteszed neki valamibe? Innivalo stb.?
Fiam (3) most nathas 10 cseppet adtam neki reggel es 10 cseppet este. A kicsi nem beteg de neki is adtam 5-5 cseppet.
2012. szept. 14. 21:53
5/6 anonim válasza:
3-s vagyok. Én a fiamnak simán csak kanálba csepegtetem, és onnan lenyalogatja. A D-vitamint is így kapja. Mikor született, akkor tanácsolta a gyerekorvos, hogy így csináljam. Nekünk ez bevált. Én úgy látom, gyerekfüggő, van akinek valamiben fel kell oldani, van akinek nem. Van olyan, aki megeszi kanálból, van, hogy kis pohárba töltött lötyivel megy csak le.
6/6 anonim válasza:
Az én gyerekeim csak gyümölcslébe vagy teába keverve hajlandók bevenni a savanyú íze miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!