Omega 3 lágyzselatin kapszulát hogy adjátok oda a gyereknek? Egészben? Vagy ki lehet szúrni?
Figyelt kérdés
A kislányomnak még nem merném egészben adni. Szerintetek, ha kiszúrom, és rácsepegtetem egy kiskanálra, ugyanolyan hatékony?2012. aug. 2. 14:17
1/4 anonim válasza:
3 éves kortól adható. Fiam elrágja. Miért nem adod neki oda???
2/4 A kérdező kommentje:
Ó, hát ez hosszú történet... Előbb-utóbb megpróbálom neki egyben adni, viszont eleinte ki szeretném szúrni. Szerintem ugyanolyan hatékony úgy is, csak nem vagyok benne 100%-ig biztos.
2012. aug. 2. 17:13
3/4 anonim válasza:
Igen, jól gondolod, ugyan olyan hatékony! A betegtájékoztatón is rajta van, hogy szétrágás után a burkot ki lehet köpni! Én vettem a fiamnak, valami förtelem! Nem is volt hajlandó megenni! Én szétrágtam... nem vagyok egy finnyás alkat, de végül muszáj volt kiköpnöm azt a gumi izét ami a számban maradt utána... A fiamnak kiböktem és egy kanlába folyattam, úgy próbáltam lenyeletni vele! Háááát,már a szagától öklendezett, úgyhogy nekünk nem jött be sajnos! Neki adtuk az unokatesóknak, nekik viszont ízlett!:)
4/4 A kérdező kommentje:
:)) Hát, azért nem olyan vészes. Én barackmagolajat "ettem" egy ideig, hát ahhoz képest az omega 3 mennyei :DDD
A lányomnak ma adtam először, vitamin címszó alatt. Kicsit fintorgott, de utána kapott teát. Remélem megszokja, mert ha tetszik neki, ha nem, adni fogom, muszáj :)
2012. aug. 2. 23:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!