Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Cebion multi vitamint mennyi...

Cebion multi vitamint mennyi ideig lehet adni 2,5 éves gyereknek?

Figyelt kérdés

...kb 2 hónapja adom,már lassan venni kell megint.lehet adni folyamatosan?

Köszönöm

2012. jan. 29. 19:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is ezt adom a kislányomnak.nekem a védőnőm is azt mondta hogy 3hónapig adjam utána tartsak szünetet.
2012. jan. 29. 20:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálunk egyáltalán nem javasolta a védőnő sem és az orvosunk sem. Én is utána olvastam rendesen és igen gáz az aszkorbinsav tartalma. Szerintem, ha adod neki akkor sűrűbben tarts szünetet. Nálam is bölcsibe jár a kisfiam ezért az ottani bacik miatt is szükség van vitaminram, de semmilyen szín alatt mostmár nem adnék szintetikusat neki. Sajnos többet ártunk mint használ. Én egy gyümölcsitalt adok neki, és szarvasmarhakolosztrumot immunerősítőnek. Ha érdekel írj privit.
2012. jan. 30. 06:15
 3/5 anonim ***** válasza:

1.vagyok.

Kedves utolsó!

Lehet hogy szerinted nem jó ez a vitamin.De az én kislányomnak például segített az étvágyán.És én mondtam a gyerekorvosunknak hogy ezt adom a kislányomnak és azt mondta hogy jó,meg a védőnőnek se volt ellene kifogása.

2012. jan. 30. 10:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én 2.5 éves fiam is kapja. ő nagyon rossz evő, de ez szokott dobni egy kicsit az étvágyán. Én kúraszerűen adom neki, ha elfogy egy üveggel, akkor abbahagyom, és pár hónap múlva esetleg újra kaphat.
2012. jan. 30. 15:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Kérdeztem én is a védőnőt is meg dokinőnket is,mondták,hogy nyugodtan adhatom neki,csak persze szünetekkel.Nálunk is kicsit javított az étvágyán.
2012. jan. 30. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!