A Piatnik játékok mennyire jók kisgyereknek? Ha vásárolok ilyet, csak még egy játék lesz a dobozban, vagy szeretnek vele játszani a gyerekek?
Ez attól is függ, hogy hány éves kortól kellene. Egyébként nagyon jók a ravensburger, noris, thinkfun játékok is. Mindegyikben van rengeteg fejlesztő játék is. Ha írsz kort akkor esetleg tudnék néhányat ajánlani. Nekünk mindegyik gyártótól vannak itthon játékaink és meg vagyunk elégedve velük.
Szerintem itt a legolcsóbb, nem a bookline oldalán. Bár ott is vannak néha akciók.
www.toystore.hu
www.okosjatek.hu
Hát én 2 évesnek inkább a ravensburger coloramat, vagy a ravensburger junior colorinot ajánlanám. Ezekben nagyon jól tanulhatók a színek, formák, színpárosítás. Nekünk ezek nagyon beváltak a fiamnál és a lányomnál is. Vagy még nagyon jó a ravensburger logo1(képek párosítása pl. virág-váza), logo2(állatok és kicsinyeik párosítása), logo3 (színek és formák párosítása). A logo3 hasonló a colorámához csak olcsóbb, de a lényege ugyanaz szerintem.
Ezeket a toystore oldalán a ravensburger-oktatójátékok menüpont alatt megtalálod.
Piatniknak is vannak hasonló játékai pl. a játszva megtanuljuk a színeket, már megismerem a színeket, csak ezek sérülékenyebbek talán mert kemény papírból vannak, a ravensburger pedig műanyag (legalábbis a colorino junior és a colorama).
Egyébként ennyi idősen nagyon jó dolog még a duplo lego is. Én 2 évesen vettem a lányomnak először és imádta és a fiam is. A farm és a babaház nagyon bevált nálunk.
A formabedobók is nagyon jók, vagy a fakirakók pl. itt:
[link] gyermek&alcsoport=Puzzle 5-17 darabos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!