1 éves gyerekek mikkel játszanak? Mik érdeklik Őket? Valami bevált játék, amit nagyon szeretnek?
Lányom 2 hét mulva lesz 1 éves. AMit kapni fog: medence, hinta, 3 kerekü bicikli, lábbal hajtható motor, napszemüveg, kalap.
Játékban imándja a tologatható autókat, dömpereket, az egymásba rakható hordókat, rúdra rakható különböző nagyságu karikákat, nevető babát.
A legjobb játék a járni tanulás, imádja tolni a babakocsiját, a bébikompot. Szereti a könyvetket lapozgatni, és imád zenét hallgatni.
Szemeteskuka, felmosónyél és fej, késesfiók, mérleg, botmixer, papírok, lexikon-lényeg, hogy sok lap legyen amit ki lehet tépni, hifitorony, üres ásványvizes üveg, vmint mindent amit pakolni lehet...ja a cserepes virágokat is imádja a fiam:)
Neki holnap lesz a szülinapja, gondolkodtam rajta, hogy egy felmosószettet kap - legalább lesz sajátja... szerintem jó ötlet: medence, úszógumi, tologatós talicska, fűnyíró, kismotor, homokozószett - jó nagy lapáttal van az intersportban, könyvek(fiam nagyon szereti őket)kisállatok, kis sátor...stb. remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!