Milyen betegsegre utalhat az ha egy 1,5-2 eves gyerek nem figyel arra amit mondunk neki?
Ha mutatod neki, hogy hol a cica a könyvben, akkor miért rád kéne figyelnie? :) A könyvre figyel.
Szerintem ne akarjátok még tanítani, mint egy iskolás gyereket.
Ha meg tényleg semmire sem figyel, akkor én mégiscsak megnézetném a hallását még egyszer, mással is.
Nem tudom mi a neve a betegségnek, de az, amikor másban vélünk felfedezni egy ismeretlen betegséget. Tehát nem a hipochondria, mert ott az ember magában fedez fel egy ismert betegséget.
Vagy neked, vagy nekem van ilyen betegségem.
a fiam 18 honapos..egyedul elnézegeti a konyveket, de mikor én mutogatnám neki, hogy cica, boci, kutya, állathangok és egyebek..inkább elszalad..vagy más játékot választ. mondtam is a szomszédnak, hogy na az én fiam nem utánoz állathangokat. errefel, mikor autoval mentunk és tehenek mellett haladtunk el elkezdett hangosan muuu-zni.
nem utal semmilyen betegségre..nem is értem miért keresel ilyen gorcsosen okot arra, hogy ráhuzd egy 19 honaposra, hogy beteg..vagy -hulye.
vigyétek el máshova is hallásvizsgálatra
senki sem tévedhetetlen
na meg nyilván az orvos is mondott valamit, hogy mi a következő vizsgálat a hallás után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!