Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 19 hónapos vagy körüli fiatok...

19 hónapos vagy körüli fiatok hány centi és kiló?

Figyelt kérdés

85cm és 10,2 kg nagyon vékony......

mivel növelhetném a z étvágyát?

2010. márc. 17. 17:41
1 2
 11/16 anonim válasza:
Szia! Nekem kislányom van, 21.-én lesz 20 hónapos, 9,5kg és 82cm. Nem mondhatom rá azt hogy vékony hanem inkább kicsi és formás, mindig is az volt, nem is született nagy súllyal.
2010. márc. 19. 13:12
 12/16 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz szerintem ezzel. Azt mondják egy kisgyereket összességében kell nézni, nem az a lényeg, hogy hány kg. Az én kisfiam, 23 hós, 86 cm és 10,5 kg. Hát nem egy vasgyúró Ő sem! Viszont jó kis izmos, szálkás, nagyon mozgékony és amúgy jó "erőben" van. Hiába akartam "hízlalni", nem megy. Beletörődtem, mert ettől függetlenül nem beteges, nagyon is életerős kisgyerek. A magam példája jut ilyenkor eszembe, hogy vékonyka , rossz evő kislány voltam ... aztán most mégis jókóra lettem... sajnos.:) Majd idővel alakul, ne légy elkeseredve! Sok boldogságot!
2010. márc. 19. 13:16
 13/16 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok! Ha meg duci lenne, akkor azt mondogatná a doki - mint egy ismerősömnek -, hogy "anyuka ne adjon annyit enni agyereknek, mert túsúlyos"! Szóval az sem lenne jobb.
2010. márc. 19. 13:18
 14/16 anonim ***** válasza:

87cm és 11,2kg volt a fiam 19hósan.

Rá is mindenki azt mondta, hogy hu de vékony! :-) De hát én is és férjem is ilyenek voltunk ekkorának, én még 7évesen sem értem el a 20kg-ot!! SZóval ezt örökölte!

Biztos nálatok is így van ez. Ne foglalakozz vele, legalább nem szakad le a derekad, ha emelgetni kell! Egy 19hós gyerek már eszik rendesen, szól ha éhes, szóval nem fog éhenhalni, ő ilyen alkatú.

A felnőttek sem egyformák, a gyerekek miért lennének azok! :-)

2010. márc. 19. 13:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Lányom 19 hós, 89 centi és 9,6 kg- Rá meg az utcán mindenki azt mondja, hogy látszik rajta, hogy szeret enni..nem is értem én ezt..:-(
2010. márc. 20. 14:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Az én fiam 19 hósan 89 cm és 15 kg.Ez se jobb,habár egész nap meg sem áll.Csak a derekem viseli nehezen!
2010. márc. 24. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!