Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen állagú 15 hónapos...

Milyen állagú 15 hónapos körüli babád kakija? Hányszor kakil naponta?

Figyelt kérdés
Az enyém néha akár 4x is kakil egy nap és ha előző nap sok levest eszik akkor másnap reggel tuti, hogy kakifürdőre ébredünk. NOrmális ez, hogy még ilyen hígabb a kakija? Nem hasmenés csak nem az a szilárd egyben darab. Olyan csak néha van.
2011. máj. 19. 08:24
 1/9 anonim ***** válasza:
nekünk most 2 éves kor után rendeződött mert kiderült h a táplálékallergiája miatt nem képes feldolgozni az ételt és szinte minden átment rajta.
2011. máj. 19. 08:33
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtál!

Ez nem hangzik olyan jól. Mit jelent pontosan a táplálék allergia? És hogyan vettétek észre?

2011. máj. 19. 09:10
 3/9 anonim ***** válasza:

nem nőtt ugy ahogy kellett volna,nem hízott és neki 2 éves korig sose volt bogyós a kakija.igy elkezdtünk utánajárni a dolognak,és tejfehérjeallergia derült ki.

(diétáznunk kell,azota szilárd kaki van és ujra hízunk és növünk)-amugy vérvételböl azonnal látják ha gond van(spec. vérvétel,de a tejfehérje allergia az aminél csak diétával leet kimutatni,mert nekünk amugy minden eredmény tökéletes volt.ha aggodsz kérj egy kivizsgálást,de ne gondolj a legrosszabbra:))

2011. máj. 19. 09:14
 4/9 A kérdező kommentje:

Az én kisfiam nő és hízik, a korosztályához képest inkább duci, úgyhogy remélem nincs ilyen gond. De persze ha ez nem változik akkor megkérdezzük a dokinénit.

Ezért is kérdezem, hogy a többieknek általában milyen állagú a széklete?

2011. máj. 19. 09:20
 5/9 anonim ***** válasza:

akkor nem lehet gond:)

(elsö vagyok)

2011. máj. 19. 10:25
 6/9 anonim ***** válasza:
az enyém simán még kenőcsöset kakilt 15 hónaposan. nagyon ritkán szilárdat. bár nem naponta 4x, ilyen csak akkor volt, ha új ételt vezettem be. mindig úgy éreztem, mintha meg kellene tanulnia megemészteni az újfajta élelmiszert, utána már nem olyan gyorsan, és nem "változatlan formában" távozott beőle, ha érted, mire gondolok. pl. első banánevésnél a fekete kis rostok, mint a kukacok, ott virítottak a kakiban :o)
2011. máj. 19. 13:51
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Mikortól lesz bogyós a kakijuk? Vagy szilárdabb?

2011. máj. 23. 14:24
 8/9 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, olyan két éves kortól lett zömmel "felnőttes" kakija. néha még most is hígabb, gondolom, ez még így is marad, de nem baj, ha túl kemény, az sokkal rosszabb, mert fáj kinyomni szegénynek
2011. máj. 24. 13:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. máj. 25. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!