Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Naponta hányszor pisil a 2-3...

Naponta hányszor pisil a 2-3 éves gyermeked?

Figyelt kérdés
Több anyuka is azt mondta, hogy a kicsin túl sokat pisil, ki kéne vizsgáltatni. 26 hónapos, naponta 8-10X pisil, de iszik is rendesen. A napi 1,5 l megvan, de előfordulhat, hogy 2 l-t is megiszik, ha nagyon rohangál. Szerintetek ez így normális?
2011. ápr. 14. 21:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
2 évesem van, még pelusos, de már gyakorlunk a Wc-én is. Átlag 3x teszem tisztába, ebből 1 kakis pelus van. De mindben elég sok a pisi.
2011. ápr. 14. 21:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A 3 éves lányom naponta 5X pisil, körülbelül 1 liter körül ihat.
2011. ápr. 14. 22:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem normális.

Az én fiam is nagy"piás" és nagyon televan a pelusa,10x pisil ő is tuti egy nap.

Amugy én is járok naponta 8x ha sokat iszom igy nincs ezzel gond.

2011. ápr. 14. 22:03
 4/6 anonim ***** válasza:
A gyerekek kicsik, és így a húgyhólyagjuk is kicsi. Másfél liter víztől én is járok 8-szor vécére egy nap. egy 3 évesnek meg fele akkora sincs a húgyhólyagja, mint az enyém. Tök normális sztem.
2011. ápr. 14. 22:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is normális. Lányomnak mig pelusos volt 4x cseréltem 1 nap a pelusát, és mindig tele volt, reggelre szerintem fél kg is megvolt :) És szinte egyfolytában pisilt. Most hogy szobatiszta látom hogy olyan 6x pisil 1,5-2 deciket, + az éjjel 2-3 pisi pelusba. 28 hónapos.
2011. ápr. 15. 13:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :o)
2011. ápr. 15. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!