16 hónapos körüli gyereked miből iszik?
Otthon, autóban, játszótéren stb..
Eddig meg voltam elégedve a Babylove csöpögésmentes itatóval, de újabban csöpög is és a fiam eléggé szét is rágta. Lehet a mosogatógép nem tett jót neki, amíg nem tettem bele, addig nem volt vele gond.
Most megpróbáltuk a sportkupakos üveget, szépen iszik belőle, de ha nem figyelek kilocsolja az egészet. pohárból is szépen iszik, csak sokat vagyunk úton, kell valami akkorra is.
Vegyek másik csöpögésmentes itatót, vagy ilyen "nagy"gyereknek már nem kell?
Pohárból. Mindig is abból ivott.
Autóban nem iszik. (ha hosszabb útra megyünk, akkor kap inni, mikor megállunk pihenni)
Játszótérre: kis műanyag flakonba készítek Neki teát, plusz egy műanyag poharat készítek be, abból iszik (ha kirándulni megyünk, akkor is így van)
Nálunk is az volt a gond, hogy kirágta kisfiam a puha csőröst. Így most a Müllerben vettem Beauty Baby csöpögésmentes kemény csőrű itatót, abból iszik mindig, illetve rendes pohárból is tanítom inni.
Létezik ebből a Beauty Baby itatóból szívószálas csöpögésmentes sportkulacs is, de abba szigorúan csak vizet szabad belerakni, mert a szelepbe és a szívószál részébe minden egyéb más innivaló beleposhad. Lehet kapni ugyan hozzá a DM-ben pótfejet és pótszelepet egy csomagban, de azok sajna eddig nekem soha nem voltak csöpögésmentesek. Úgyhogy én maradtam a kemény csőrű csöpögésmentesnél inkább. Ráadásul éjszaka is kiszolgálja magát kisfiam fekve, ha a szívószálasat adtam neki, azt megdöntve használhatatlan: a szívószál nem ér bele az innivalóba, ahhoz fel kellett ülni, és egyenesen tartva lehet csak inni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!