Mit eszik 13 hónapos gyereked? Hány foga van? A fogmennyiség összefügg a rágással?
Az én kislányom nem igazán szereti a darabosabb ételeket. Úgy veszem észre, hogy még a nagyobb tésztadarabokat is egészben nyeli le ,pedig 13 foga van. Mit csinálok rosszul?
Keresztanyám fia 10 hónaposan rágott mindent a 4db fogával! Létezik olyan hogy egy baba undorodik a gyümitől? (de úgy hogy nem meri megfogni,mert nyálkás)? Ugyanez a gabonapehellyel(az meg hozzáragad az ujjához) :D
:)))
Minden kérdésre nem tudok válaszolni,de 13 hónapos lányomnak 2!!!!!!! foga van és úgy harapja a parizeres kenyeret,hogy csak na....szépen elrágcsálja az ínyével.Az enyém meg nem hajlandó belelépni mezitláb a fűbe,és nem nyúl hozzá a homokhoz,szerintem nem állja ha piszkos a keze...
Kislányom 12,5 hónapos. 16!!! foga van és jön az utolsó 4 is. REmélem gyorsan túl leszünk már rajta, mert már kész vagyok!
Viszont ő sem nagyon eszi a darabosabb ételeket. Rágcsálni rágcsál: sajtot, zsömlét, kukil, virslit..stb. Ezeket szépen megeszi, de amit kanállal adok neki azt nem rágja meg....
Kislányom azt csinálja a gyümikkel h széttrancsírozza és szétnyomkodja. NEm eszik belőle, csak játszik vele. Én is ezzel a gonddal küzdök....
Még cicizik: így reggel 2cici, tízóraira tejpép, ebédre húsos főzelék (én főzök neki, vagy ha a miénk neki való akkor abból kap), uzsi gyümölcs, vagy joghurt, vacsi főzelék (ált. az amit meghagy ebédre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!