Tapasztaltátok, hogy a babák ébredése összefügg a napfelkeltével?
Vagyis nyáron sokkal korábban ébrednek, mint télen. Nálunk ez van. Már most is fél 6-kor kel, télen viszont fél 8-ig is aludt. Nyáron meg 5-kor kelt. :S (16 hónapos)
Próbálkoztunk redőnybehűzással, teljes besötétítéssel, de semmit sem használt. Ezt valahogy ösztönösen érezheti.
Másnál is így ment? Meddig tartott?
Bocsi,előző vagyok. Valami nem stimmelt előbb a fórummal és sok idegen szó volt az írásodban.
Nos, nekübk nincs ilyen gond. Télen is és mostanában is 8 körül kel. Este 9-kor alszik. Viszont vannak ilyen babák. Vannak ilyen korán ébredő felnőttek is. Lehet.hogy ő ilyen. Az is lehet, hogy majd egyszer megváltozik. Nem vagyunk egyformák.
Igen, én is valahogy így gondolom, csak egy ismerőstől hallottam ezt az elméletet,és mivel a babák még inkább ösztönlények, gondoltam, hátha másnál is így van.
Értékeld, hogy ilyen sokáig alszik a babád, az enyém még soha nem aludt 8-ig, és minden reggel fél 6-kor kelni elég megerőltető. :S
Szia!
Az én 19 hónapos fiam is így csinálja. Minél hamarabb világosodok annál hamarabb ébred. Nagyon fáradtnek kell lennie, hogy ne keljen korán.
De amúgy énis ilyen vagyok. Ahogy sötétedik álmosodom, és ahogy világosodik úgy ébredek.
Közben leesett. "nem használt a redőnylehúzás"
Hát, legalább nem vagyunk egyedül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!