Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tapasztaltátok, hogy a babák...

Tapasztaltátok, hogy a babák ébredése összefügg a napfelkeltével?

Figyelt kérdés

Vagyis nyáron sokkal korábban ébrednek, mint télen. Nálunk ez van. Már most is fél 6-kor kel, télen viszont fél 8-ig is aludt. Nyáron meg 5-kor kelt. :S (16 hónapos)

Próbálkoztunk redőnybehűzással, teljes besötétítéssel, de semmit sem használt. Ezt valahogy ösztönösen érezheti.

Másnál is így ment? Meddig tartott?

2010. máj. 16. 05:50
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
3%
Mi van??????????? Mi ez a sok hablaty?
2010. máj. 16. 06:13
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi,előző vagyok. Valami nem stimmelt előbb a fórummal és sok idegen szó volt az írásodban.

Nos, nekübk nincs ilyen gond. Télen is és mostanában is 8 körül kel. Este 9-kor alszik. Viszont vannak ilyen babák. Vannak ilyen korán ébredő felnőttek is. Lehet.hogy ő ilyen. Az is lehet, hogy majd egyszer megváltozik. Nem vagyunk egyformák.

2010. máj. 16. 06:18
 3/24 A kérdező kommentje:

Igen, én is valahogy így gondolom, csak egy ismerőstől hallottam ezt az elméletet,és mivel a babák még inkább ösztönlények, gondoltam, hátha másnál is így van.

Értékeld, hogy ilyen sokáig alszik a babád, az enyém még soha nem aludt 8-ig, és minden reggel fél 6-kor kelni elég megerőltető. :S

2010. máj. 16. 06:28
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én 19 hónapos fiam is így csinálja. Minél hamarabb világosodok annál hamarabb ébred. Nagyon fáradtnek kell lennie, hogy ne keljen korán.

De amúgy énis ilyen vagyok. Ahogy sötétedik álmosodom, és ahogy világosodik úgy ébredek.

2010. máj. 16. 07:06
 5/24 anonim ***** válasza:
sajnos az enyém január óta korán kel, 5 és 6 közt. Már teljesen kétségbe vagyok esve )):
2010. máj. 16. 08:50
 6/24 anonim ***** válasza:
Nálunk is ébredt a világosodásra, ne használt a redőnylehúzás. Még most is alszik 9-ig általában.
2010. máj. 16. 08:54
 7/24 A kérdező kommentje:
Az utolsót nem értem :S
2010. máj. 16. 09:07
 8/24 anonim ***** válasza:
Nálunk is így van. Télen aludt kb.fél8-ig,mostmeg 6 előtt kel. De jól átvág mindíg,mert 6kor kelek vele,ő meg 7-8 körül fogja magát és bemászik az ágyába aludni)
2010. máj. 16. 09:29
 9/24 A kérdező kommentje:

Közben leesett. "nem használt a redőnylehúzás"

Hát, legalább nem vagyunk egyedül. :)

2010. máj. 16. 12:57
 10/24 A kérdező kommentje:
Mégse értem. Előbb azt írod, hogy ébred a nappal, aztán azt, hogy alszik 9-ig. :S
2010. máj. 16. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!