Apának milyen ajándékot csináltattok Karácsonyra, ami összefügg a babával?
Figyelt kérdés
2010. nov. 12. 09:29
1/6 anonim válasza:
Tőlünk idén mindenki babásat kap. :)
Fotóboltban csináltatjuk őket: Karácsonyfadíszbe, üvegdíszbe (az a fajta, amelyikben hull a hó), kulcstartóba helyezett fényképeket kapnak a nagyszülők. Apának az első fényképét gravíroztattam fém kulcstartóba.
2/6 anonim válasza:
Apának a baba a legnagyobb ajándék! :) Nálunk a családban senki nam kap, sőt eszembe se jutott, hogy vele kapcsolatos ajándékot vegyek bárkinek is. Mindenki nagyon szereti a picurt, de tőle függetlenül vannak ajándék vágyak. Senkire nem akarok ráerőltetni karácsonyi ajándékként semmi ilyesmit. Ilyen dolgokat, "csak úgy" szoktam csináltatni. Ha már egyik másik mami túl sokat segített. De e csak az én egyéni véleményem.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat,de nem arra voltam kiváncsi,hogy ki az,akinek eszébe sem jut Apának ilyen ajándékot adni,hanem arra hogy kinek van ötlete.
2010. nov. 12. 10:31
4/6 anonim válasza:
Tavaly december elején született a fiunk. Nem volt sok időm ajándékokért rohangálni, csak 2x tudtam elmenni 2 órára, így a kedvesem a legegyszerűbbet kapta: egy pólóra rányomattam egy nagyon cuki fényképet a kicsiről. Nagy sikert aratott, azóta is a kedvenc pólója és mindenkinek mutogatja büszkén...:)
5/6 anonim válasza:
Szedd össze a kedvenc képeket és csináltass fotókönyvet belőle, szuper ajándék!
6/6 anonim válasza:
Én tavaly karácsonykor asztali naptárat csináltattam, a 12 hónapnál a babám képe van. Az interneten van ilyen naptárkészítő program, aztán el kellett menni érte mikor kinyomtatták. De saját magad is kinyomtathatod otthon és akkor gyakorlatilag ingyen van. Nekem sajnos nem volt otthon fényképnyomtatóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!