Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tizoraizik meg uzsonázik...

Kelemenkelo kérdése:

Mit tizoraizik meg uzsonázik 20 honapos gyereked?

Figyelt kérdés
tejérzékeny a kislányom és már nagyon nem tudom mit adjak neki.
2010. jún. 8. 13:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Jó kérdés. :) Enyém 18 hónapos, de ha kap tízórait, vagy uzsonnát, akkor nem ebédel, illetve nem vacsorázik. Így én nem csinálok belőle nagy ügyet. Tízóraira joghurt, uzsira banán vagy narancs... ha tartalmasabbat kap, akkor nem eszik főételt. :( Csak nálunk van ez így?
2010. jún. 8. 13:04
 2/7 anonim ***** válasza:
19 hós a lányom. Reggeli kakaó (1,5-2 dl)+ kifli párzsival, nutellával esetleg (persze csak vékonyan), vajjal, ilyesmi), tízóraira csak egy tejszelet, vagy túrórudi, dörmi, mert ha többet kap nem eszik ebédet. Uzsi gyümölcs 90 %-ban keksszel.
2010. jún. 8. 13:13
 3/7 anonim ***** válasza:

SZia!

Tízórai mindig gyümölcs (mostanában eper, cseresznye, sárgadinnye, alma, kivi, banán), uzsonna vagy újra gyümölcs ha azt kéri vagy keksz (zabpelyhes vagy korpovit), joghurt, krémtúró, túró rudi (bár nem tudom ezeket tejcukorérzékenyek fogyaszthatják-e...)

2010. jún. 8. 13:30
 4/7 anonim ***** válasza:
19 hónapos kisfiú, reggeli kakaó fél 8 körül van, kb. 2,5-3 dl, ezután ebédig szinte semmit nem eszik. Én 9 körül reggelizek akkor kínálgatom, esetleg egy-két falat kenyér sonkával, vagy szalámi, néha egy fél kifli magában. Délben ebédel, uzsi fél 4-négy körül egy tejszelet, vagy túró rudi, néha pogácsa, vagy almalé+jó reggelt kekszből 2-3, de előfordult már ha rosszul ebédelt, hogy 3 körül evett kenyeret rántott hússal, vagy sült hússal (amit épp főztem vacsira) és akkor ez volt az uzsonnája. Sajnos gyümölcsöt nem eszik, max néha almát.
2010. jún. 8. 13:38
 5/7 anonim ***** válasza:

tízórai nincs, mert 10kor regelizik.(kakaós tápszert)

uzsonna: fél doboz joghurt, vagy pár szem eper, vagy pár szelet alma, körte, meggy. néha krémtúró, ha úton vagyunk, akkor tejszelet vagy dörmi. nagyon keveset eszik uzsira:)

2010. jún. 8. 13:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Húúú de jó kérdés, mennyire beletaláltál a mostani kérdésembe!!! Nálunk is dettó a helyzet, reggeli kakaó kb 3dl, max egy pár falat kenyérke magában. Aztán nassolna délelőtt, de ha normálisat (müzliszelet, tejszelet, túró rudi), azt nem eszi meg, tehát tényleg csak nass. Ebéd normális mennyiség, uzsi ha mázlim van 2 joghurt, vagy tejszelet vagy rudi, vag ymüzliszelet, néha gyümölcs üvegesből. Én a vacsival vagyok meglőve, mert akkor is nassolna legszívesebben, normális kaját nem eszik, csak lefekvéskor 2-3dl kakaó.

Sajnos gyümölcsööt nem hajlandó megenni, nagyon ritkán 1-1 kocka alma, de semmi egyéb. Korábban az üveges gyümölcsöt ette, de mostanában azt sem... Mit javasoltok, hogy játsszam ezt ki? (Bocsi az off-ért így a végén...)

2010. jún. 8. 14:28
 7/7 anonim ***** válasza:

10órai joghurt, uzsonna gyümölcs

utolsónak: a fiam csak üvegesben eszi meg újabban a gyümölcsöt, de pár napig azt sem akarta. átöntöttem 1 joghurtos pohárba, megette:)))

hátha bejön nálatok is:)

2010. jún. 8. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!