MIt tízóraizik és uzsizik 8 hónap körüli babátok?
8 hónaposnak vajas meg májkrémes kenyér???????
Nekem 8 hós a babám, reggel szopi, tízóraira gyümölcspépet kap (két féle gyümölcs + esetleg rizs, vagy zabpehely bele)
Délben kis szopi, majd nem sokkal utána (kb 1 óra múlva) főzelék (1-2 fajta zöldség+ husi). A nap további részében szopi.
reggeli - tápszer
tízórai 2 fajta gyümi+ 3 gabonás búzapehely+1 babakeksz
ebéd - husis főzelék
uzsi - natúr joghurt+gyümi+kölespehey / tejpép
vacsora - tápszer
8 hónapos
12.32-es vagyok:
A kislányomnak 1 hete jött ki az alsó 2 foga,. Natúr Danone joghurtot adok neki gyümivel, a gyümölcsös joghurtokat még nem ajánlotta a doki, mert tele van cukorral, ízesítővel, aromával. De a sima joghurt gyümivel keverve ugyanolyan, sőt finomabb és egészségesebb. A tízórai gyümijében az alap az alma és ahhoz jön egy másik gyümi. A kedvence a banán, de mindent szeret, jóevő.
Kenyeret, májkrémet, nem kap, kicsit korainak tartom.
jézusom, vajas meg májkrémes kenyér???? májkrémet csak másfél éves kora után ehet, vajat 1 éves kora után és a kenyérrel is várnék még.
8 hós lányom tízóraira kap 100 mili tápszert + gyümölcsöt, vagy bébidesszertet.
uzsira mindig tejpépet amibe szintén teszek gyümit, mindig mást, hogy változatos legyen
szerintem a gyümis joghurtokkal várj még, de lassan natur joghurtot adhatsz neki óvatosan kóstolóba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!