Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » MIt tízóraizik és uzsizik 8...

MIt tízóraizik és uzsizik 8 hónap körüli babátok?

Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 11:24
 1/7 anonim ***** válasza:
29%
tízórai az vajas,vagy májkrémes kenyér,és ha még kér akkor gyümi. Uzsonna az az ebédtől függ. Ha elegendő főzeléket evett akkor joghurt vagy puding,ha nem volt megfelelő mennyiségű (kb. 200 gr) az ebéd,akkor megint főzelék.
2010. jún. 29. 11:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Az én babám holnap lesz 8 hónapos, tízóraira általában gyümölcsöt kap, uzsonnára pedig valamilyen tejpépet. Nálatok?
2010. jún. 29. 11:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Én is gyümit adok neki.Ha van itthon akkor tejpépet.Arra is kíváncsi lennék,hogy gyümölcs joghurtot(olyan amit a felnőttek is esznek)na olyat mikor adhatok neki?Azzal is meg kell várni az 1 évet?És hogy eszi meg a kenyeret?Az enyém még fogatlan:)Gyümi közűl melyiket szeretik?
2010. jún. 29. 11:39
 4/7 anonim ***** válasza:

8 hónaposnak vajas meg májkrémes kenyér???????

Nekem 8 hós a babám, reggel szopi, tízóraira gyümölcspépet kap (két féle gyümölcs + esetleg rizs, vagy zabpehely bele)

Délben kis szopi, majd nem sokkal utána (kb 1 óra múlva) főzelék (1-2 fajta zöldség+ husi). A nap további részében szopi.

2010. jún. 29. 12:19
 5/7 anonim ***** válasza:

reggeli - tápszer

tízórai 2 fajta gyümi+ 3 gabonás búzapehely+1 babakeksz

ebéd - husis főzelék

uzsi - natúr joghurt+gyümi+kölespehey / tejpép

vacsora - tápszer

8 hónapos

2010. jún. 29. 12:32
 6/7 anonim ***** válasza:

12.32-es vagyok:

A kislányomnak 1 hete jött ki az alsó 2 foga,. Natúr Danone joghurtot adok neki gyümivel, a gyümölcsös joghurtokat még nem ajánlotta a doki, mert tele van cukorral, ízesítővel, aromával. De a sima joghurt gyümivel keverve ugyanolyan, sőt finomabb és egészségesebb. A tízórai gyümijében az alap az alma és ahhoz jön egy másik gyümi. A kedvence a banán, de mindent szeret, jóevő.

Kenyeret, májkrémet, nem kap, kicsit korainak tartom.

2010. jún. 29. 12:35
 7/7 anonim ***** válasza:

jézusom, vajas meg májkrémes kenyér???? májkrémet csak másfél éves kora után ehet, vajat 1 éves kora után és a kenyérrel is várnék még.

8 hós lányom tízóraira kap 100 mili tápszert + gyümölcsöt, vagy bébidesszertet.

uzsira mindig tejpépet amibe szintén teszek gyümit, mindig mást, hogy változatos legyen

szerintem a gyümis joghurtokkal várj még, de lassan natur joghurtot adhatsz neki óvatosan kóstolóba

2010. jún. 29. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!