6 éves kisfiam "megtalálta" a kukacát. Hogyan kezeljem?
Rájött, hogy jó érzés neki, ha ott kicsit "vakarja" a kukiját (így mondja). Tudom, hogy nem szabad tiltani (nem is akarjuk), hiszen ez nem bűn. Ami zavar, hogy már az oviban is csinálja, igaz csak alvás időben. Ennek viszont nem örülök és nem érti meg, hogy csak itthon lehet csinálni, az oviban nem.
Mit tanácsoltok? Hasonló cipőben jártatok?
Köszi utolsó! Az én fiam is nyáron töltötte a 6-ot és kb. akkor kezdődött ez az egész.
Én már mindent mondtam neki, hogy mások előtt nem illik, magánügy, csak itthon, de azt mondja, hogy nem bírja ki, és alvásidőben csinálja. Óvó néni már rászólt, hogy hagyja abba. Ők amúgy azt mondták, h ne aggódjak, természetes. Volt már olyan ovis, aki egész nap, még játékidőben is azt csinálta. Na, Ő már problémás volt, mert gyakorlatilag egész nap csinálta volna. Az én fiam "csak" alvásidőben.
Nálunk úgy derült ki, h az oviban is csinálja, hogy elmondta a kisfiam. Mindig megkérdezem az óvó nénit, hogy aludt-e, de mondta, hogy nem. Otthon pedig elmondta a kisfiam, hogy a kukiját "vakargatta" alvásidőben. Később az óvó nénitől konkrétan rákérdeztem, hogy most is a kukiját birizgálta alvás helyett és mondta, h igen.
Szerencsére máskor nem csinálja és itthon is max. mesenézés közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!