6 éves kisfiam "megtalálta" a kukacát. Hogyan kezeljem?
Rájött, hogy jó érzés neki, ha ott kicsit "vakarja" a kukiját (így mondja). Tudom, hogy nem szabad tiltani (nem is akarjuk), hiszen ez nem bűn. Ami zavar, hogy már az oviban is csinálja, igaz csak alvás időben. Ennek viszont nem örülök és nem érti meg, hogy csak itthon lehet csinálni, az oviban nem.
Mit tanácsoltok? Hasonló cipőben jártatok?
Mekkora idióták vagytok, látszik, hogy nincs gyereketek!
Nem "úgy" tetszik neki a dolog, nyilván nincs magömlése ettől a dologtól.
Ez egy normális jelenség, olvastam az interneten, hogy nagyon sok óvódás korú gyerek "megtalálja" a kukacát és elkezd vele ismerkedni.
Az óvó nénik is mondták, hogy nem az én fiam az első.
én is azon lepődtem meg, hogy 6 évesen :)
enyém is 6 éves, vagy 2 éve nem téma már, nem tudom, hogy piszkálja-e magának, mert megértette, hogy erre senki nem kíváncsi :) nem csináltunk egyébként semmit, csak sokszor elmondtuk, hogy ez egy olyan dolog amit nem illik mások előtt csinálni, ezért a szobájába menjen ;)
Köszi 7-es a választ! Mi is ezt mondogatjuk neki, hogy itthon oké, oviban nem oké.
nem gondoltam, hogy hamarabb találják meg a kukacukat...nekem már ez a 6 év is korainak tűnt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!