Nagycsoportos,6,5 éves ám még olvasni nem tudó gyereknek érdemes még logico primo-t venni? És ha piccolo, akkor melyik, az ami neki való?
Akkor mindenképpen hajrá .....
Nálunk is 3 gyerek van, 2 tábla, 5 köteg feladat.
Primo feladatlapokat találsz a neten, nézd meg például ezt:
Innen elvileg magad is rájössz, hogy a gyermekednek ez még kihívás, vagy elunja, mert olyan könnyű. Ami nálunk most nagy siker, pont most lehet az Aldiban kapni: Agymenők kártya. Két csomag összefűzött pakli van egy dobozban. A 6-7 éves úgy néztem, hogy már kisiskolásoknak van, de az 5-6 éves még jó lehet nektek, abban ilyen feladatok vannak:
Melyik állat alszik fél lábon (3 állatos kép: flamingó, pelikán, kacsa)?
Ha egy medvepapának és egy medvemamának születik egy kisbocsa, akkor hányan lesznek?
Hány tégla hiányzik a 9-hez? (és ott egy téglafal 5 téglából)
Melyik két szóban hallod az i hangot? (sündisznó, pillangó, hangya)
Melyik szám következik ez után? (és ott egy 7-es)
Keresd meg a párját, sorrendi feladatok vannak még. Nekem nagyon tetszik, ötletes, nem túl leterhelő, ismert mesékre is rákérdez (mivel mérgezi meg a mostohája Hófehérkét, stb.).
Szóval ilyen rövid kérdések, a következő lapon megtaláljátok a megoldást.
300 kérdés van benne, az én 5 éves kislányom amióta megvettem, mindig hozza, hogy játsszunk vele.
Ja, és nekünk pl. a Primo-ból a régebbi kiadású feladatlapok jöttek be (Erdei iskola, stb).
Valahogy az ábrák kedvesebbek.
(előző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!