Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3,5 év körüli kisfiatok, ha...

3,5 év körüli kisfiatok, ha valamire azt mondjátok, hogy nem szabad, akkor azt elfogadja?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi,hogy mennyire szófogadó? Az enyém mostanában nagyon rosszul viselkedik. Bem tudom hol rontottuk el. Itthon nem beszélünk csúnyán. Ő nagyon tud. Most kezdte az ovit. De nem minden rosszaságot annak tudok be. Már a nyáron is sokat küzdöttünk.

A mamája imádja,meg viszonzás képp bele akar rúgni,le hülyézi. Nagyon el vagyok keseredve. Nem igy képzeltem a gyereknevelést.

#fiú #magaviselete
2015. szept. 27. 17:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Dehogy fogadja. Ez egy ilyen kor, küzdeni kell velük, de a felnőttek mi vagyunk és vannak határok. Rugdosás, hülyézés és társai komoly büntetést vonnak maguk után, az ilyeneket nem tűrjük.
2015. szept. 27. 18:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia! Nálatok is előfordul ilyesmi? Anyósom szerint most próbálgatja a határokat! De borzaszto mostanában az biztos.
2015. szept. 27. 18:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Volt rá példa, de már kezdi azért elhagyni.
2015. szept. 27. 21:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nem lehet annál jobban akarja.
2015. szept. 27. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!