Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Felpörög tőlem a gyerek?

Felpörög tőlem a gyerek?

Figyelt kérdés

Bébiszitter vagyok egy családnál pedagógiai végzettséggel nem ma kezdtem ezt a szép szakmát

Szóval a kislány 2.5 lesz novemberben nyugodt zárkozott kislány de amióta ott vagyok azóta felpörög énekel játszik. ( bár az anyukája is sokat mondókázik neki most nem tud úgy foglalkozni vele mert veszélyeztetett terhes novemberben fog szülni)

Nagyon sokat foglalkozom vele (mint az oviban ) zene ének mondóka rajz festés gyurmázás termés festés és mese így épül fel. Bábozás mivel minden nap megyek ezért van egy utitársam Manócska aki egy rongybaba kb 40 éves.

A kislány szeret de egyre hisztisebb mivel ez egy kor tünet nem aggódom úgy de amikor vele vagyok sokszor bepisil ( most szokik át a szobatisztaságra) én kérdezem és rá is ültetem a bilire wc nem szidtam meg mindig játékosan oldottam meg ezt a dolgot. De tegnap pl töbször is bepisilt lehet hogy a túl sok energiámtól ( hiperakivitásomtól) elveszítem a munkámat? Aggódom szeretek ott lenni és eddig meg voltak elégedve velem...

Dicsérnek elmondják min kellene változtatni és igyekszem is. Túl reaválom egy kicsit szerintetek?

2015. szept. 26. 16:20
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
A szülőt zavarja hogy bepisil a gyerek és az hogy nem szól mert annyira játszik velem!
2015. szept. 27. 14:02
 12/12 anonim ***** válasza:

korának megfelelően viselkedik

ne várjon sokat egy 2,5 évestől...

2015. szept. 27. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!