Felpörög tőlem a gyerek?
Bébiszitter vagyok egy családnál pedagógiai végzettséggel nem ma kezdtem ezt a szép szakmát
Szóval a kislány 2.5 lesz novemberben nyugodt zárkozott kislány de amióta ott vagyok azóta felpörög énekel játszik. ( bár az anyukája is sokat mondókázik neki most nem tud úgy foglalkozni vele mert veszélyeztetett terhes novemberben fog szülni)
Nagyon sokat foglalkozom vele (mint az oviban ) zene ének mondóka rajz festés gyurmázás termés festés és mese így épül fel. Bábozás mivel minden nap megyek ezért van egy utitársam Manócska aki egy rongybaba kb 40 éves.
A kislány szeret de egyre hisztisebb mivel ez egy kor tünet nem aggódom úgy de amikor vele vagyok sokszor bepisil ( most szokik át a szobatisztaságra) én kérdezem és rá is ültetem a bilire wc nem szidtam meg mindig játékosan oldottam meg ezt a dolgot. De tegnap pl töbször is bepisilt lehet hogy a túl sok energiámtól ( hiperakivitásomtól) elveszítem a munkámat? Aggódom szeretek ott lenni és eddig meg voltak elégedve velem...
Dicsérnek elmondják min kellene változtatni és igyekszem is. Túl reaválom egy kicsit szerintetek?
korának megfelelően viselkedik
ne várjon sokat egy 2,5 évestől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!