Szerintetek hány éves gyerek rajzolta az alábbi képet? Felismerhető mit ábrázol? (A részletek is? )
Figyelt kérdés
A lányom rajzolta és kíváncsi vagyok szerintetek hány éves gyerek rajzának felel meg kb. Előre is köszi!
2015. szept. 24. 11:46
1/32 anonim válasza:
Én most sem rajzolok így :D 14/f
3/32 anonim válasza:
Ránézésre ovis rajznak tűnik 3-6 év közt bárhol lehet. szerintem. És bocsánat ha rosszul határoltam be a kort! én csak 1 vélemény vagyok, nem szakértő :)
4/32 anonim válasza:
ÉN is ovisra tippelek, de még a 6-7 is belefér talán, de inkább fiatalabb. A gyerekeknek nagyobb a fantáziájuk, én gyereket látok rajta, apával, anyával, gyerek úszik a vízben, és az a színes izé talán hőlégballon vagy lufi.
6/32 anonim válasza:
5-6 éves átlagos, vagy annál fiatalabb, jobb kézügyességu gyerek. Kivehetőek a részletek is.
8/32 anonim válasza:
Jó rajzkészségű 4 éves, vagy kevésbé ügyes 5-6
10/32 anonim válasza:
3-6 között van mindenképpen. 3 évesen még nagyrészt a fej a törzs is vagy is egy nagy karika és szemek és kezek neki. Ez már 4 év feletti, ahol megjelenik a test is, de lehet valaki csak 5-6 évesen éri el ezt a szintet.
Nekem lányom hasonlóan rajzol most lesz 5 éves, de azt kell mondanom, hogy 4-5 év között annyit fejlödött, hogy már a környezetet is megrajzolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!