Szerintetek hány éves gyerek rajzolta az alábbi képet? Felismerhető mit ábrázol? (A részletek is? )
A lányom rajzolta és kíváncsi vagyok szerintetek hány éves gyerek rajzának felel meg kb. Előre is köszi!
Köszi, hogy ilyen sokan vettétek a fáradságot és válaszoltatok!
11-es: Te írtad le legjobban a rajzot, még a homokvárat és a napernyőt is eltaláltad.:)
12-es: Érdekes, amit mondasz, a kis kidolgozatlan pálcikaember a húga lenne - feltételezem itt a testvérféltékenységet lehet tettenérni.
Köszönöm a többieknek is, különösen azoknak, akik kicsit részletesebben kifejtették a véleményüket!
Kb. mindannyian jól behatároltátok a kort. A lányom 4.5 éves. Kiváncsi voltam, hogy van-e tehetsége a rajzoláshoz esetleg, mivel több családtag is van/volt, akitől örökölhetett. De a válaszokból az jött le, hogy bele kell törődnöm, hogy ügyes, de semmi zseniális:D
19-es:és ezt így mondták, hogy elmaradott? Hát...
Igazából szerintem a hangulati értéke jobban számit a rajznak, szóval én nem nagyon szoktam számolgatni az ujjakat meg a szemöldököket:D
21-es. Köszi neked is!
Azt tudni kell, hogy a lányomnak ilyen olyan korszakai vannak: egy fél éve minden rajzára napsugárszerű kéz-és lábujjakat rajzolt (bár ritkán sikerült 5-öt), előtte a homlokot gyakorolta, és most nézem, hogy 3.5 éves korából van egy emberalak, akin cicik is vannak:) Most pedig szemüveget rajzol mindenkire.
Jól tippeltem,bár nem írtam választ,de gondoltam visszatérek és megnézem mi a helyzet :)
Szóval nekünk ezzel a rajzolgatással meggyűlik a bajunk,a kisfiam most már 7 éves,viszont korábban születtek érdekes művek.Nagyon gyakran pucéran rajzol/t le minket (ő,apa,anya),szép aprólékosan.
A párommal nem vagyunk szégyenlősek,nyitottak vagyunk minden téren és talán ez is oka lehet.Például szokott úgy viccelni az apuka -amikor közösen rajzoltak a kisfiunkkal- hogy jó bozontos szőrzetet rajzolt nekem,meg lógó ciciket (pedig nem így van,amolyan "karikatúra") Vagy épp önmagának hatalmas izmokat és földig lógó fütyit (ezek szintén nem a valóságnak felelnek meg) :D :D
Tehát az oviban is lerajzolta azt,amit itthon,az óvónénik nagy örömére.Persze elmagyaráztam nekik is,hogy ez nálunk bohóckodás és nem kell aggódni,vannak szép ruháink és szoktunk szőrteleníteni is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!