Szerintetek hány éves gyerek rajzolta az alábbi képet? Felismerhető mit ábrázol? (A részletek is? )
A lányom rajzolta és kíváncsi vagyok szerintetek hány éves gyerek rajzának felel meg kb. Előre is köszi!
utolsóval értek egyet, én is nagyjából 5 évesnek tippelem (van tagolás a képen, testrészek, egyéni részletek a figurákon stb )
Érdekes, hogy a napernyő alatt homokozó kisfiú (? szerintem legalábbis, mivel nincs frizurája) a többiekkel ellentétben kidolgozatlan... talán idegen (de akkor miért került mégis a képre), vagy ha családtag, akkor miért van jelen csak jelzésszinten?
Mindenesetre mozgalmas, derűs kis rajzocska :)
4-5 évesre tippelek.
Nagyon ügyesen rajzol, szépen használja a színeket, de látszik, hogy az énképe még nincs teljesen kifejlődve ezért tippelnék 4-5 évesre.
enyém teljesen ugyanígy rajzolja az embereket, még a kezeket is :D kíváncsi vagyok mennyi a tiéd. enyém 5,5 éves, nyár elején voltunk felmérésen (iskolaérettségi) és az van a papírjára írva, hogy a rajzkészsége elmaradott :D
mert hát 5-6 éves korban már 5 ujja van az embernek és szemöldöke, nyaka-teste külön.
de ha kisebb a tiéd akkor ügyes :) mivel az enyém 5 évesen elmaradottnak számít a rajzban és tényleg nagyon ilyen az övé is ezért azt gondolom, hogy olyan 4 évesen kéne ezt a szintet ütni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!