Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek hány éves gyerek...

Szerintetek hány éves gyerek rajzolta az alábbi képet? Felismerhető mit ábrázol? (A részletek is? )

Figyelt kérdés

[link]

A lányom rajzolta és kíváncsi vagyok szerintetek hány éves gyerek rajzának felel meg kb. Előre is köszi!

2015. szept. 24. 11:46
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Olyan 5 környékére tippelnék. Egy nyaralásos emlékrajznak tűnik nekem emellett :) Mentetek egy jót strandolni, építetek homokvárat, volt egy színes napernyőtök, sütött a nap, jót pancsoltatok. Szerintem nagyon aranyos rajz, olyan kis őszinte :)
2015. szept. 24. 12:31
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

utolsóval értek egyet, én is nagyjából 5 évesnek tippelem (van tagolás a képen, testrészek, egyéni részletek a figurákon stb )

Érdekes, hogy a napernyő alatt homokozó kisfiú (? szerintem legalábbis, mivel nincs frizurája) a többiekkel ellentétben kidolgozatlan... talán idegen (de akkor miért került mégis a képre), vagy ha családtag, akkor miért van jelen csak jelzésszinten?

Mindenesetre mozgalmas, derűs kis rajzocska :)

2015. szept. 24. 12:43
 13/32 anonim ***** válasza:
Hány éves? :)
2015. szept. 24. 12:47
 14/32 anonim ***** válasza:

4-5 évesre tippelek.

Nagyon ügyesen rajzol, szépen használja a színeket, de látszik, hogy az énképe még nincs teljesen kifejlődve ezért tippelnék 4-5 évesre.

2015. szept. 24. 13:15
 15/32 anonim ***** válasza:
5 körülire tippelek én is :)
2015. szept. 24. 13:16
 16/32 anonim ***** válasza:
5-6 éves.
2015. szept. 24. 13:18
 17/32 anonim ***** válasza:
63%
4-5 éves és a rajz egy tengerparti melegfesztivált ábrázol?
2015. szept. 24. 13:22
 18/32 anonim ***** válasza:
Szabad a gazda! Elárulod hány éves?
2015. szept. 24. 13:36
 19/32 anonim ***** válasza:

enyém teljesen ugyanígy rajzolja az embereket, még a kezeket is :D kíváncsi vagyok mennyi a tiéd. enyém 5,5 éves, nyár elején voltunk felmérésen (iskolaérettségi) és az van a papírjára írva, hogy a rajzkészsége elmaradott :D

mert hát 5-6 éves korban már 5 ujja van az embernek és szemöldöke, nyaka-teste külön.

de ha kisebb a tiéd akkor ügyes :) mivel az enyém 5 évesen elmaradottnak számít a rajzban és tényleg nagyon ilyen az övé is ezért azt gondolom, hogy olyan 4 évesen kéne ezt a szintet ütni :D

2015. szept. 24. 14:52
 20/32 anonim ***** válasza:
5 évesre tippelek.
2015. szept. 24. 14:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!