Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit lehet tenni ha egy 1,5...

Mit lehet tenni ha egy 1,5 eves gyerek nem hajlando aludni napozben es este 11 kor fekszik le?

Figyelt kérdés
Probalom altatni mindenfele modszerrel este csond van mar meselek neki nappal probalom babakocsival friss levegon is..semmi nem segit
2015. szept. 16. 20:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Van napirendetek? Nekunk nincs, szoval hiszem azt, hogy mindenkinel mas mukodik, de igy az info keves. Nem arrol van szo, hogy atesik a holtponton, aztan porog tovabb? Lehet, hogy en hamarabbra hoznam a fektetest, csinalnek egy ritualet (ha azt latod, hogy a mese csak elenkiti, akkor nem mondanek). Nalunk is nehezen ment az altatast, amig hagytam, hogy azt csinaljon "onringatas" cimszo alatt, amit akar. Most fel8kor furdes, negyed9kor fuggony behuz, csond, odakuporgok melle, eneklek, de nem hagyom hogy dumaljon, bohockodjon, raszolok, hogy hagyja abba, csukja a szemet. Kb. negyed ora kell mar csak, anno masfel- ket orakat szenvedtunk. Mikor kel reggel? Lehet, hogy a delutani alvasig nem farad el...
2015. szept. 16. 20:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Próbálta más altatni? Nálunk a férjem nem tudja elaltatni, ő van vele gyeden, és vele állandóan bohódkodik, felkel, ki akar jönni a szobából, piszkálja stb, de nem alszik. Én általában (lekopogom) negyed óra alatt elaltatom. Mondjuk az elején nekem is nehezen ment, de nálunk egy apró trükk segített, és most ne nevessen senki, de megmutattam neki, hogy be kell csukni a szemét, és utána pikk-pakk lett az altatás. Mintha előtte nem tudta volna, hogy mit kell csinálni, aztán egyszer elfutott az ideg, és mondtam neki, hogy látod anyu is becsukja a szemét, csukd be te is, és becsukta, és elaludt. Eddig mindenki kiröhögött, hogy megtanítottam a gyereknek becsukni a szemét, de tényleg az volt a baja, hogy nyitott szemmel csak feküdt, és várta a csodát, hogy majd elálmosodik tőle. Most már este megvan a rutin, jó éjt kíván az apjának, ad neki puszit, bemegyünk a szobába, kap tápszert, hasra fordul, begyűrjuk a pocakja alá a takaró szélét, mondom neki, hogy csukd le szépen a szemed, és álomba simogatom.
2015. szept. 16. 20:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Fiam is 1,5 évesen kezdte a délutáni nem alvást. Próbáltunk az égvilágon mindent, de nem vált be semmi. Egyszerűen nem alszik. 10 körül fekszik le, és ha reggel 7-kor kel, akkor is kihúzza 10-ig.

Ennyi. Nem tudok vele mit tenni... vagyis nem tudtam. Már nem próbálkozom jó ideje. Mindjárt 3 éves, azóta sem alszik délután.

2015. szept. 16. 20:44
 4/4 A kérdező kommentje:
És téged is támadnak emiatt hogy te vagy a gyenge mert nem a gyerek nem nevel téged hanem te a gyereket?Mert engem itt a gyakorin folyamatosan ezzel támadnak,hogy a gyereket meg kell tudni nevelni....és ezért vagyok ennyire lepontozva...
2015. szept. 16. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!