Mi a véleményetek a beszoktatáshoz való hozzáállásukról?
Nalunk vagy 4 hetig zajlott. Nem is feltetlenul azert, mert a fiam az ovi miatt sirt, hanem ebedidore elfaradt, es mar nem ment az ebed. Sirni kezdett, nem akart mar enni. Sokaig csak 2 orat volt delelott, aztan beleszokott, es egyszer csak a kovetkezo hetfotol leult, evett, ment aludni, es minden jol ment, mert hagytunk neki idot.
Azt is megertette, hogy nem hagyom ott, azota is orommel megy minden reggel. Atoltozunk, puszi, elkoszon, es megy jatszani. En is nyugodtan megyek dolgozni, mert tudom, hogy jol erzi magat.
Na, ez jó kérdés, már régen volt. 4 héten át persze nem jártam be vele a csoportba, de kellett neki idő, mire kitapasztaltuk, hogy neki hogy jó.
Pl nem szerette, ha pont reggelire értünk oda, sokkal jobban működött, ha előtte tudott negyedórát játszani, és úgy ültek le enni.
Az én fiam már meglévő csoportban kezdett, csak ketten voltak újak, de egyik gyereket sem zavarta, hogy mi bent vagyunk. Nem követelte senki a saját anyukáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!