Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek a beszoktatá...

Mi a véleményetek a beszoktatáshoz való hozzáállásukról?

Figyelt kérdés
Fiam 20 hós most kezdi a bölcsit és nagyon félős gyerek,már akkor sirt amikor bementünk a bölcsibe pedig végig a kezemben volt.Kértem a dadákat,lehetne e nálunk kicsit lassabban csinálni a hozzászoktatást,mert ilyen érzékeny a gyerekem.Azt mondták,nem lehet mert zavarja a többi gyereket hogy én ott vagyok ,a többi gyerek is akkor az anyját akarja.(most szoktak be azok is)Mit tegyek?
2015. szept. 21. 13:58
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Kedves utolso nalatok mennyi ido volt a beszoktatas es hogy mukodott?
2015. szept. 21. 20:27
 22/28 anonim ***** válasza:
62%

Nalunk vagy 4 hetig zajlott. Nem is feltetlenul azert, mert a fiam az ovi miatt sirt, hanem ebedidore elfaradt, es mar nem ment az ebed. Sirni kezdett, nem akart mar enni. Sokaig csak 2 orat volt delelott, aztan beleszokott, es egyszer csak a kovetkezo hetfotol leult, evett, ment aludni, es minden jol ment, mert hagytunk neki idot.

Azt is megertette, hogy nem hagyom ott, azota is orommel megy minden reggel. Atoltozunk, puszi, elkoszon, es megy jatszani. En is nyugodtan megyek dolgozni, mert tudom, hogy jol erzi magat.

2015. szept. 22. 07:44
 23/28 A kérdező kommentje:
de a 4 hétböl mennyit voltál vele ott?
2015. szept. 22. 07:58
 24/28 anonim ***** válasza:
62%

Na, ez jó kérdés, már régen volt. 4 héten át persze nem jártam be vele a csoportba, de kellett neki idő, mire kitapasztaltuk, hogy neki hogy jó.

Pl nem szerette, ha pont reggelire értünk oda, sokkal jobban működött, ha előtte tudott negyedórát játszani, és úgy ültek le enni.

Az én fiam már meglévő csoportban kezdett, csak ketten voltak újak, de egyik gyereket sem zavarta, hogy mi bent vagyunk. Nem követelte senki a saját anyukáját.

2015. szept. 22. 11:07
 25/28 A kérdező kommentje:
ma is voltunk bölcsiben.az udvaron játszott én elmentem 5 percre.Amikor körülnézett és rájött hogy én nem vagyok ott megvigasztalhatatlanul sirt.Már vörösek voltak a szemei mire visszajöttem.3 dada már ott volt,hogy próbáljak vigasztalni,de persze esélytelen.Tudom milyen a gyerekem akaratos.Engem akar és kész.Nincs vita:)
2015. szept. 22. 11:22
 26/28 anonim ***** válasza:
Kérdező, ezzel nincs semmi gond. Nálunk a 2 hét is feltételes, tehát inkább 1, annak akinek könnyen megy. Beszélgess a gyerekkel, legyen biztos benne, hogy visszajössz, pl. ebéd után. Sokkal jobb, ha nem lát, amikor bemegy, hamarabb abbahagyja a sírást a gyerekek többsége ilyenkor.
2015. szept. 22. 14:57
 27/28 anonim ***** válasza:
Kérdező?feltétlen bölcsit akarsz?családi napközi? vagy esetleg nagyszlők? Várni még néhány hót, hogy legyen legalább 2 éves.vagy olyan helyet keresni ahol tényleg jó neki,babycsősszel otthonában?hogy legalább a saját helyén legyen.
2015. szept. 24. 14:52
 28/28 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,köszi a választ,igen én is ezt gondolom jónak,hogy otthon, a saját környezetében jobb lenne neki.A következőket csinálja,ha belépünk a bölcsibe(persze még végig ott vagyok:rángat és folyamatosan sir,hogy menjünk)Ahogy elmegyünk,abbahagyja.Tehát nem lehet elvonni a figyelmét semmivel,nem játszik,nem akar ott lenni.
2015. szept. 25. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!