Baj, ha nincs energiám az oviban a beszoktatáshoz?
Figyelt kérdés
Idén kezdtünk, de egy hét elteltével is sír a fiam, mikor otthagyom. De engem már vár a munka, nem tudok ott lenni még 2-3 órát, hogy megnyugodjon, mert akkor elúszok a melóhelyen. Mérgesek lennének az óvónők, ha otthagynám nekik még a hiszti elején?2012. jan. 7. 16:07
1/4 anonim válasza:
Nem. Abbahagyja, ha nincs kinek a "műsort" csinálni.
2/4 anonim válasza:
Az ő dolguk kezelni. Nálunk meg ha ordít, akkor is azt mondják, hogy jól elvolt. Egy hét után már nem kell ott őrizni a gyereket. Nálunk második nap közölték, hogy anyuka most elmegy vásárolni, te addig itt maradsz, és még ott őriztem utána, de rám se nézett. Nem kellett ott lenni órákat, csak korábban menni, aztán egyre később. Ha sokat vagy ott, azt hiszi, ez az állapot a normális, hogy te is ott vagy.
3/4 anonim válasza:
ez durva, csajok! nem is gondoltam :O hát akkor már előre félek!
mi még csak bölcsisek vagyunk, de az 3 hét beszoktatás volt. az első héten végig ott kellett lennem, 2. héten 5-10 percekre mentem ki, 3. héten mehettem ki és csak a 4. héten maradhatott ebéd után is :O
azt hittem az ovi is így lesz :S
4/4 anonim válasza:
Ugyan az en lanyomat meg csak a bolcsibe kellett beszoktatni, de az kb 3 nap volt. Gondolom az valt be es ezt a modszert alkalmazzak minden gyereknel: elso nap 1 orat voltunk bent egyutt, masodik nap mar csak o volt egyedul 1 orat, harmadik nap mar delig volt egyedul, igaz csak fel 10-tol, negyedik nap ott is aludt es a het utolso napjan mar reggeltol delutanig egyedul volt benn. Utana meg kb 2 napig volt siras reggelente, aztan azota is boldogan megy es szinte turelmetlenul varja az ajto elott, hogy kinyissak neki es engedjek mar be. Tobb, mint 3 honapja bolcsis, sokat volt beteg is, de mindig olyan boldogan megy. Van olyan, hogy reggel almos, nyugos, de mire beerunk olyan boldog es vidam es delutanonkent neha azert megy a hiszti, mert haza kene mennei:-))) Szerintem minel hosszabb a szoktatasi ido, annal nehezebben szokik be a gyerek, illetve azt szokja majd meg, hogy anya is ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!