Elég sokat kell feküdnöm keményedés miatt. Mostanában azon gondolkodom vajon képes leszek megszülni a babucimat, mert már olyan gyengének érzem magam. Lesz elég energiám a kitoláshoz? Ti hogy voltatok vele?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 17. 09:07
1/4 A kérdező kommentje:
Ja és 30 hetes vagyok
2010. ápr. 17. 09:08
2/4 anonim válasza:
akkor jön az adrenalin, meg a tolófájásra egyszerűen nyomnod kell, mert nem nyomni nagyobb energia befektetés lenne.....a vajúdás végére mindenki kimerül egyébként is, van aki ugye egy napot is "tölt ezzel"....a testem szinte elkezdett vonaglani és ösztönösen nyomtam, ami nagyon jól esett.....:)
3/4 A kérdező kommentje:
köszi a megnyugtató választ:)
2010. ápr. 17. 09:31
4/4 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel. Én is iszonyú fáradt voltam a kitolásra (előtte két éjjel nem aludtam és két napig nem adtak enni a kórházban, hátha császár lesz), de a tolófájások alatt egyszerűen nem lehet nem nyomni. Ki fogod tolni, ne félj. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!