Normalis hogy egyedul sosem jatszik?
Megnyugtatásképp,hasonló a helyzet.Most lesz 5 éves a kisfiam,mintha róla írtál volna.Annyi a különbség,hogy néha eljátszik egyedül is,de az heti 1-2 alkalom,max.fél óra.
Már én is végigkérdeztem az ismeretségi körömet,teljesen normális,különösen fiúknál :)))
azért én nem azt írnám, hogy normális, mert ennyi idősen már kéne neki annyi fantázia, hogy akár 2 plüssel elbeszélgessen, de ha ő ilyen...
enyém teljesen jól elvan egyedül is. a legjobbakat akkor játszik mikor beküldöm a szobájába rendet csinálni, na akkor órákig nem is látjuk. autós szőnyegén versenyzik az autókkal, várost épít... a kisszéke köré odapakol mindnt és elképzeli, hogy az egy autó amit ő épített, beül és elutazik valahova. beöltözik, mindenféle hülyeséget magára aggat, fegyvert készít hozzá legóból, építőkockából a szerszámos padból a szerszámokból...
kreatívkodni mi is együtt szoktunk, egyedül nem fest meg gyurmázik, de ahhoz talán még nincs elég fantáziája.
semmivel nem szeret melletted se játszani? ha van valami, pl. autók, dínók, akkor abban erősíthatnéd, rávezethetnéd talán ha sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!