Muszaj majd a gyerekkel jatszoterezni, gyerekdalokat hallgatni? Nem lehet csak ugy szimplan bevezetni a mi kis eletunkbe?
Most varjuk az elso babankat, terveztuk, hatter, eletkor, gyermek utani vagy megvolt, nagyon orulunk neki mindketten. Viszont nem tudom magam mintaanyanak elkepzelni, aki jatszora viszi a gyereket, jatekokat vesz neki, gyerekdalokat tanit, naponta tobb orat jatszik a gyerekkel, korulotte forog az elete.
Edesanyam szerint foglalkoztatni kell a gyereket, le kell kotni mindig valamivel. O turelmes volt velunk, rengeteg fejleszto jatekot, feladatot adott, megtanitott koran irni, szamolni, rengeteg verset tanitott.
Egyik baratnom is anyuka, nala is a gyerek az elso, sokat foglalkozik vele.
Szeretnek en is sokat lenni a gyerekunkkel, de calahogy inkabb ugy kepzelem, hogy o erkezik meg a mi eletunkbe. Szeretnem, ha magaban is eljatszana, ha nem kellene fura gyerekdalokat hallgattatni vele, stb. En nem tudom azt elkepzelni, hogy folyamatosan azzal foglalkozom, hogy mindig legyen mit csinalnia, mint ahogy anyukam csinalta.
Mit gondoltok ezekrol? Szerintetek mennnyi idot kell naponta aktivan foglalkozni a gyerekkel, amikor csak jatszotok?
Gyerekdalokat mi se nagyon hallgattunk, 3 évesen a kocsiban már kérik :)
Játszóterezés szerintem kell, én nem akartam egész nap otthon lenni bent. Mióta járnak, megyünk ki, van, hogy télen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!