Mit adtok reggelire-vacsira 1,5 éves körülinek?
Figyelt kérdés
Nekem tejpépet eszik mind a kétszer.Az még jó?2010. márc. 13. 17:42
1/6 anonim válasza:
18,5 hós a fiam. Ő is szokott még tejpépet kapni, de mostanában nem nagyon van értük odáig. Reggeli: felvágottas kenyér, májkrémes kenyér, bundás kenyér, gyümölcsjoghurt magában vagy gabonapéppel, vajas kalács, ilyesmik. Vacsira általában azt amit ebédre kap, üveges babakaja, vagy a mi ebédünk/vacsoránk, vagy hideg kaja mint a reggelire. Ez nagyon változó. Ő mondjuk elég kevés mennyiségű kajákat eszik, inkább többször kicsit egy nap és még szopik is.
2/6 A kérdező kommentje:
nekem i szopizik a fiam még ő is 18,5 hónapos és nagyon válogatós
2010. márc. 13. 18:42
3/6 anonim válasza:
16 hónapos: reggelire szopizik. 10 óraira falatok, kenyér valamilyen felvágottal, májkrémmel, a sláger a virsli.
Délben azt eszi, amit mi, vagy a húshoz főzk neki egy főzit, utána cici. Uzsira péksüti/tejtermék/gyümi. 7 körül vacsi: főzi + husi, tehát főtt étel. 9 köröl cici.
Soha nem adtam neki sem tápszert sem tejpépet, szerintem reggel szopi mellett felesleges, vacsi helyett meg kevés.
Mikor cicizik amúgy?
4/6 anonim válasza:
nekem 1 éves korától nem kéri a tejpépet, azóta májkrémes kenyér, virsli, krinolin, bundás kenyér, tojás rántotta....reggelire, este meg valami főzelék, v amit mi eszünk, akár kolbász is.....:)....mondjuk ő 10 hónaposan kilopta a szalonnát a tányéromból
5/6 anonim válasza:
Az én fiam 22 hónapos,és tápszert kap.Tejet azért nem,mert tejérzékeny,a szilárd ételt nem akarja megenni(mármint ébredés után,illetve elalvás előtt)Kb.10 körül eszik csak szilárd étel,este meg még 7 körül.
6/6 anonim válasza:
Szia!
Kisfiam 16 hónapos,1 éves korától nem eszi meg a tápszert,tejet,tejpépet sem:(
Reggelire és vacsorára is szilárdat kap,vajas sonkás,májas,szalámis,sajtos zsemlét/kenyeret.
De ezt kapta már 1 éves kora előtt is 6 körül,lefekvéskor pedig még anyatejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!