Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen sűrűn mentek a nagyszül...

Milyen sűrűn mentek a nagyszülőkhöz?

Figyelt kérdés
a 2 éves lányom minden nap akar menni, ha kimegyünk sétálni, motorzni, mindig ott kötünk ki és már délelőtt mondogatja, mami, tati... Mutat magára, hogy ő menni akar. Baj az, ha minden nap elmegyünk kicsit? Anyósomék itt laknak nem messze tőlünk, az én szüleim kicsit messze, oda csak hétvégén megyünk.
2010. márc. 11. 13:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Örülj neki,hogy mehet....

Az én szüleim 1000km re laknak,így évente 2x 3x talizunk.Anyósdomék 60 kmre velük hetente,2 hetente.Ök jönnek,vagy mi megyünk.Mondjuk ne´lkülük kibírnám simán 1-2 hónapig is. :)

2010. márc. 11. 13:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát igen...Én is így vagyok vele.Az én párom anyja itt lakik a városban ahol lakok és így nincs olyan hét hogy ne kellene elmenni hozzá.Anyukámék messzebb laknak,hozzá nem olyan sűrűn megyünk,de ha itt lakna ő is biztos többször elmennénk hozzájuk.Szerintem nem baj hogy menni akar a gyerek,ha nem teher a maminak meg papinak,de szerintem örülnek az unokának...
2010. márc. 11. 13:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én lányom 20 hónapos, a szüleim elég messze laknak, de minden szombaton kimegyünk hozzájuk. Az Anyósom kicsit közelebb, övé a vasárnap. Mi abban állapodtunk meg a férjemmel, hogy amíg nem tudja kifejezni az akaratát, addig a gyerek mindig velünk tart, de ha nagyobb lesz és a Mamiékhoz akar menni, ott akar maradni a józan ész határán belül engedni fogjuk. Én rengeteg szeretetet, törődést, élményt kaptam a nagyszüleimtől.Szerintem örülj, hogy szereti a nagyszüleit, és hogy ők is szeretik, ettől nem szegényebb, hanem gazdagabb lesz az élete.
2010. márc. 11. 13:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi az anyósommal lakunk egy házban, igaz ő földszinten mii az emeleten (egy rémálom), így őt mindennap látja (kibírnám én is akármeddig, hogy ne lássam). a szüleimhez hetente egyszer megyünk. Én örülök, hogy mindegyik nagyszülőt szereti, ha megtehetném a szüleimhez is többet mennék. Ha nektek így megfelel akkor szerintem nincs vele probléma, én is nagyon sokat köszönhetek az apai nagyszüleimnek, szeretném ha lányom is hasonlóan nőne fel. Minél többet találkoznak és szeretik egymást annál jobb!
2010. márc. 11. 21:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Általában hetente 2-3 alkalommal megyünk, sőt, mostanában van, hogy minden délután elmegyünk, hiszen "tél" van, és ott, a családban hangulatosabban telik az idő, mint itthon a lakásban kettecskén. Érdekes, hogy 6 hónapos koráig szinte egyáltalán nem mentünk, utána hetente 1-1 alkalommal, és 2 éves korára sűrűsödött így be a nagyiékhoz járás.
2010. márc. 11. 22:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Az én lányom is két éves. Anyósomék kb. 10 percre laknak tőlünk. Ha elindulunk motorozni, az én lányom is egyből sikongatva kiabálja Mama, Tata :-)

Anyukámékhoz hétvégén járunk, mert ő dolgozik, és hétköznap nem ér rá.

Anyósom viszont otthon van és alig várja minden nap :-)

Volt hogy nem mentünk egy hétig, mert nagyon rossz volt az idő, de abból sem volt gond.

Én nagyon örülök, hogy ennyire szereti a nagyszüleit, és ők is imádják :-)

Bármikor rájuk merrem bízni nyugodt lelkiismerettel, mert ismerik a szokásait, és nem kell félnem, hogy idegennek érzi őket, amíg én a dolgomat intézem :-)

2010. márc. 12. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!