Nincs kimondott fekete fehér ünneplőjük akkor ne vigyem inkább oviba?
Figyelt kérdés
Március 15.-ét ünneplik az oviban,kötelező a fehér ing és fekete alj.Én még sosem vettem nekik,idén kezdték az ovit (és most baromira nincs egy alkalomra 2-3000 ft-om hogy vegyek nekik)mit tegyek?inkább ne menjenek aznap oviba?nagyon kellemetlen de annyira nőnek hogy ha most vennék is nekik tutira soha többet nem tudnám rájuk adni mert addigra mire kellene kinőnék.2010. márc. 8. 14:29
11/13 anonim válasza:
Nem tudom,Szoktál-e Aukciós oldalról vásárolni,de ezeket találtam.
Nem tudom,mekkora a gyerkőcöd és végülis rájöttem,hogy azt sem,hogy fiú-e v. csajszi,de azért remélem segítettem v. adtam ötletet.
Tláltam egy olyat,amit nyáron is hordhat és nem kimondott ünneplős(és lehet,nagy is)
A lényeg,ha nem is fekete-fehérben mennek,akkor is vmilyen ünnplő szerűség legyen rajtuk.Sztem emiatt ne maradjanak otthon.
12/13 A kérdező kommentje:
köszönöm aranyosak vagytok!A lányomnak van fehér felsője,és van egy sötét lila kockás szoknyája rá azt szoktam alkalmakkor adni.A fiam a kakuktojás,neki sem inge sem nadrágja.köszönöm a tanácsokat és a segitséget a kedves utolsó válaszolónak.még megbeszélem a férjemmel is hogy mi legyen és lehet hogy benézek egy turiba valami sötét nadrágért.
2010. márc. 8. 18:29
13/13 anonim válasza:
Én is a turiban néznék valamit. Vagy esetleg nincsenek ismerőseid rokonaid akiknek kicsi gyereke van és kölcsön lehet kérni egy alkalomra. Szerintem bárki szívesen oda adja mert senki nem hordja még ilyen idősen rongyá az ünneplőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!