Mennyi játéka van kis korú (2-4 év közötti) gyermeketeknek és milyen időnként vesztek újat?
- 1 gyerekesekre lennék kíváncsi leginkább, vagyis akik "először" vesznek játékokat gyermeküknek
- mennyi idős a gyerek?
- évközben, "csak úgy" alapon is vesztek, vagy csak ünnepnapokra?
- a játékok hány százaléka kapott, ill. mennyi az, amit konkrétan ti költöttök rá?
Köszönöm, csak kíváncsiság az alapja a kérdésemnek. :)
Áprilisban volt 2 éves a fiam.
Sajnos rengeteg játéka van, nagy részét nem becsüli meg.
Bár nem drága dolgok, sokszor veszek neki apróságot. Ünnepnapokon kap nagyobb ajándékokat, de év közben is sokat, amikor meglátom egy üzletben, és tudom, mennyire örülne neki.
SZóval pénzben nem költök erre sokat, mégis rengeteg van neki. Bár mostanában már visszafogom magam, valahogy "megteltünk".
Kb 30-40 % a kapott játék, a többi tőlünk van.
3 éves. szerintem sok játéka van, de a szomszéd kisfiúéhoz képest semmi.
nálunk él még az összes dédi, és nem rég vesztettük el az uk mamit. szóval ha ünnepnap van akkor viszonylag soka ajándékot játékot kap.
főleg kézségfejlesztőket, puzzlékat (azokat szereti) van pár autója majd különböző gépe, de azokat nem nagyon. lego az ömlesztett fajtát szereti, gyurma és a festés amit imád.
gyurmát,festéket és legot kap csak úgy főleg ha kifogyoban van és ha akciós.
a többi szülinap és karácsony.
mást nem igazán szoltam neki venni évközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!