6-10 év közötti gyereketek milyen szerepjátékokat
szokott játszani?
Figyelt kérdés
2015. máj. 5. 19:36
1/9 anonim válasza:
6 éves fiú: kardozás, pajzs mögé bújás:)
Postás, borítékkal, katalógusokkal.
Boltos, orvos, benzinkutas, fagyiárus.
2015. máj. 5. 19:39
2/9 anonim válasza:
Igen :)
2015. máj. 5. 19:44
3/9 anonim válasza:
Ja bocsi. Eladó-pénztáros, Doktornéni, Kutya, macska , nyuszi, királylány. Most hirteken ennyi jutott eszembe. Előző voltam :)
2015. máj. 5. 19:45
4/9 anonim válasza:
5,5 éves, de azért válaszolok. most már hetek óta szuperhős :D adott magának nevet, beöltözik és órákig harcol a láthatatlanokkal... múltkor olyan jól sikerült, hogy a kórházban éjszakáztunk, kapott pár öltést, de állítása szerint megérte, mert az összes láthatatlan harcost legyőzte :D
boltosat is nagyon szeret játszani, de azt csak úgy, ha meg vevő is, tehát én is bekapcsolódom. fürdés közben szakács, néha rendőrindián, gepárd, de ez a szuperhős mostanában a top :)
2015. máj. 5. 21:10
5/9 anonim válasza:
Dino, vadasz, bohoc (ilyenkor show-t is kapunk), de pl.: ma a egesz nap horgaszosat jatszott. 6 eves fiu.
2015. máj. 5. 21:11
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
És amikor többen vannak? Testvérekkel, barátokkal vagy veletek?
2015. máj. 5. 21:21
7/9 anonim válasza:
8 éves kisfiam le szokta játszani azokat a helyzeteket, amelyekben részt vet,t pl. be kellett gipszelni a kezét, órák hosszat kellett várakoznunk, megfigyelte a betegszólítások rendjét, kit hova küldenek, stb, utána napokig ilyet játszott a családdal, kitalált nevek, kitalált betegségek. Ha autómosóba megyünk, akkor autómosósat játszunk, ha focimeccsre megy, akkor lejátssza az egész meccset, ha ügyintézős helyre megyünk, akkor napokig az van terítéken, és így tovább. De régebben játszottunk iskolásat, boltosat is.
2015. máj. 5. 22:10
8/9 Syunas88 válasza:
Én 6-10 éves koromban legjobban egy leszakadt diófaággal voltam el a legjobban :D , bármit ki lehet találni vele:
Sőt, olyan pillanatok is vannak, hogy elég a képzelet és bármi lehet a gyermek (hozzáteszem ez nekem néha most is játszik 19/F :P )Szóval a lehetőségek száma (főleg egy kisgyermeknél végtelen) Akkor van gond, ha a fiú összeházasodósat játszik a barbieval meg egy velociraptorral :D
2015. máj. 10. 13:46
9/9 Syunas88 válasza:
Amikor többen voltunk barátok együtt, akkor főleg olyan dolgokat játszottunk el , amit közösen ismertünk (Jedilovagok voltunk, lovagok, harcosok, kungfu mesterek :D , űrharcosok :D ) .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!