Tényleg divat lesz már a fülbevaló fiúkon is?
Úgy látszik ma Magyarországon már csak az a "vagány", aki vagy meleg, vagy kisebbségi, vagy legalábbis annak látszik...
A férfiaknak fülbevalója van, a nőknek tetkója, meg orrbavalója. Aki férfi, az nőnek akar látszani, aki nő, az férfinak. Mert ez a vagány!!!
Csináljunk hülyét a gyerekből, mindegy, hogy szegény még azt sem tudja, mire kényszerítik a szülei, azért csak hadd legyen vagány! Hadd legyen a gyerek is a "csorda" többi tagjához hasonlóan megjelölve... Ezért tart itt ez az ország.
Nem ezért hanem azért ahogy az emberek viselkednek és ócsárólják egymást!!!Azért mert férfiként fülbevalóm van nem tartozok sem kisebbséghez,sem csordához és nem akarok nőnek látszani.Had döntse már el mindenki neki mi tetszik és mi nem.Miért kell bárkit is megszólni.Úgy gondolom mindenkin lenne mit,de mindenki tartsa a véleményét meg magának.Az normális ha elmondod te miért nem akarsz-mert nem tetszik,nem tartod jó dolognak.-De nem szóljuk már le azokat akinek van és tetszik.Nem ezen múlik és múlt valamint nem is ezen fog múlni,hogy hol tart ez a világ.Hanem a viselkedési normán.Amivel pont a kedves ítélkező hölgyek nincsenek tisztában.
Ne ítélj meg senkit semmiért,ha nem tudod elfogadni kerüld el.Ennyi.Ez az emberi primitívség és elég gusztustalan.Ezért tartunk itt.....Csorda???Csorda az ami ti vagytok.Itélkező,rossz máju......és még sorolhatnám...
Manapság inkább azzal lehet kitűnni, hogy valaki nincs kipingálva vagy átlyuggatva. Én a pici fiamat nem tenném ki ilyennek. Majd ha kamaszkorában úgy gondolja, hogy feltétlenül kell neki, akkor oke. De könyörgöm, egy 2 évesnek??? Mert vagány??? És ha apja tetkós, akkor a 2 évesnek is lesz?
Nem értem az ilyen szülőket, akik egy ilyen kicsinek fülbevalót rakatnak be.
Felnőtt korban persze más. Ő dolga, ő döntése.
Én nagyon remélem, hogy nem lesz divat kicsi fiúknál!!!
Már ne is haragudjanak a "nem fülbevalósnék" , de tény hogy a fülbevaló a férfiak körében elterjedt és már tényleg nem az őskorban vagyunk ahol csak a zenészeknek és a búzáknak lehetett. Ez a XXI. század kellős közepe itt már nem szoktak a normális emberek megbotránkozni azon ha valakinek férfi létére fülbevalója van. A magasabb körökben is horndanak a férfiak fülbevalót! A kommentelők között is olvashattátok hogy van a bankárok, orvosok között is. Ettől ők nem érnek kevesebbet, sőt inkább azt mondanám, hogy ők legalább ellent mondanak a megszokott konvencióknak, hogy a fülbevaló női ékszer.
Szerintem nézzenek körül ezek a maradi asszonyok a munkahelyeken és a főiskolákon és egyetemeken és ott is látni fogják, hogy fülbevaló férfiak is elég jelentős számban vannak/lesznek.
Ha valaki ennyire bigott/vénszatyor akkor gondolom ha beteg lesz és orvost hívnak hozzá és az ügyeletes orvos fülbevalós akkor inkább mégsem veszi igénybe szolgáltatását és szenved tovább (akár meg is hal) mert őt egy fülbevalós "alja réteg" ne gyógyítsa.
Na ez az amit a XXI. században már nem lehet elfogadni!!!
nekem tetszenek a fülbevalós fiúk a legtöbb nagyon szexi és nélküle csak szürke kisegerek lennének, s főleg a ezek a gyémántosak dobják fel nagyon a fiukat.
üdv. Mindenkinek :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!