Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg divat lesz már a...

Tényleg divat lesz már a fülbevaló fiúkon is?

Figyelt kérdés
Sajnos csak az veszem észre, hogy ebben az álláspontban egyedül fogok maradni. Mégpedig abban, hogy a fiúk ne hordjanak fülbevalót. Ennek ellenére a fiam osztályában már a tíz fiúból négynek van. Persze a tanárok nem tesznek ellene semmit, mert féltik az állásukat. Már én érzem magam nem normálisnak, hogy a fiamnak nem engedem meg. Főleg alsós korában nem.
2010. márc. 8. 12:28
1 2 3 4
 21/39 anonim válasza:
61%
Szerintem az a szánalmas hogy emberek a fülbevaló alapján itélnek meg másokat!Ez nagyon nem kultura kérdése!Ízlés kérdése!Ha valakinek tetszik akkor legyen neki.Nem ettől függ hogy valaki mijen művelt.Az én páromnak két technikuma van és manageri papírja amiről gondolom a szellemi szintre utaló hölgyeknek fogalmuk sincs egyáltalán miaz tetkoja van és az egyik fülébe két fülbevaló is,akkor beszélhetnénk a szellemi szintről meg az ilyenekről!Aki ez alapján ítél meg más embert az tudatlan és ennyi!
2010. márc. 9. 19:10
 22/39 anonim válasza:
58%

13:16-os szerintem az sugall egyfajta szellemi szintet hogy te ilyesfajta műsorokat nézel (Joshi Bharat, Mónika Show)és nem az ha valakinek fülbevalója van :P

Ezek aztán a szellemi értelem táptalaja!Nézzed csak ennél gyöpösebb amúgy sem lehetsz már!

2010. márc. 9. 19:20
 23/39 anonim válasza:
92%

Üdv.

Én egy fülbevalós férfi vagyok. Most vagyok 28 éves és 14 éves korom óta(ballagás) hordok fülbevalót (a bal fülemben 2db görögmintás arany) és van néhány tetoválásom is. SOHA!!! semmilyen problémám nem volt még abból, hogy így nézek ki. Üzletben dolgoztam, ahová magas körökből származó cégvezetők jöttek vásárolni, üzletkötő is voltam és sikereket értem el, pedig magasan qualifikált üzletemberekkel tárgyaltam. Jelenleg gépésztechnikus és műszaki üzletszervező technikus végzettséggel rendelkezem, pillanatnyilag karbantartó technikusként dolgozom. NEm, nem vagyok sem "familiárisan hiperpigmentált", sem alkoholista, sem drogos. Szeretem a családomat. A párom NŐ, és egy kislányunk van. És szellemi szinvonalban sem maradok alul szerintem senkivel szemben. Normális válasznak szántam.

2010. márc. 9. 19:49
 24/39 anonim ***** válasza:
34%
Na, látom, megjöttek a fülbevalós férfiak kúltúr-feleségei! :))) Na menek is innen, mert mint látjátok, a színvonal is igen aláesett az elvártnak.. Sajnos. Fülbevalósnéék ismét bizonyítottak.. Szánalmasak... Szegények, azért sajnálom is őket valahol.
2010. márc. 9. 23:09
 25/39 anonim válasza:
100%

Sziasztok.

Én főiskolát végeztem,jelenleg főnővérként dolgozom.Férjem Belgyógyász orvos.Van fülbevalója is és tetoválása is.A betegei nem ez alapján ítélik meg.Rendszeresen vissza járnak hozzá.Kisfiunk 1,5éves.Bölcsibe jár.A csoportjában 10 fiúból 8-nak van pici karika fülbevalója a kisfiamnak is.Vagány kispasi.Megjegyzem nem állami bölcsibe járunk.Közel 40ezer ft havonta a bölcsi.Tehát ha társadalmi réteget nézzük szerintem a szánakozó kedves hölgyek 8általánosnál és gyártósori összeszerelői munkánál leragadtak.Nem ez alapján döntünk arról ki milyen ember,milyen szinten van.Azt hiszem az a társadalom legalja aki más felett ítélkezik.Akinek tetszik legyen,akinek nem tetszik ne legyen ilyen pofon egyszerű ez a kérdés.Sajnos azért tart ott ez a világ ahol tart mert mindenki képet alkot a másikról,véleményez,leszól,milyen jogon?Mindenkinek szíve joga eldönteni mit kezd magával neki mi tetszik és mi nem.

Mi elég magas társadalmi körökben mozgunk és elárulom a professzornak a fia 10 éves és fülbevalós.Miről is beszélünk.Ne ítélkezzünk már.Akinek nem jön be a fülbevalós pasi ne nézzen rá.Aki nem akar a gyerekének ne tetessen.De ettől még nem feltétlen kevesebb vagy több egy ember.Mellesleg irigyellek benneteket,hogy van időtök másokkal foglalkozni.Nekem speciel elég a saját dolgaimat megoldani és azzal foglalkozni.De egyébként sem érdekel más mit csinál vagy mit nem.Nem vagyunk egyformák.Szerencsére.

Végül nem az a szánalmas aki megvédi a saját nézeteit hanem aki megszól másokat.Így várjuk el a gyerekeinktől hogy normális ember legyen belőlük mikor azt a képet látják,hogy valaki más mint mi,vagy más a nézete bármiről akkor az rossz,szánni kell?Megalázni??A legszomorúbb hogy ezekből az emberekből van több.Mindenki foglalkozzon a saját dolgaival.Döntsön belátása szerint de ne szóljon meg senkit.

2010. márc. 9. 23:56
 26/39 anonim válasza:
89%

23.56 vagyok.Ki számít kultúr feleségnek??? Már bocsánat.

Az aki másokat nem szól meg elfogadja olyannak amilyen.Teszi a dolgát.

Vagy az aki mással van elfoglalva és köszörüli a nyelvét,szánakozik.

Csak a portásfiúnak van fülbevalója?Mint mondtam a férjem orvos.Nagyon jó orvos.Fülbevalós.Akit fülbevalósan imádnak a betegei.Akkor milyen is a fülbevalós réteg???Szerintem az és előre bocsánat ezért de az a réteg akivel valószínű szívessen cserélnél.

2010. márc. 10. 00:03
 27/39 anonim ***** válasza:
89%
Az a szánalmas anyuka vagyok akinek a kisfiának 2 évesen és 10 évesen fülbevalója van.Ja persze apukának is.Nem minket kell szánni mert a fiainknak és férjeinknek fülbevalója van.Hanem azokat akik másokat megszólnak.Mint írta az előttem szóló akinek tetszik legyen akinek nem tetszik ne legyen.De nem kell ezért a másikról olyan képet alkotni hogy ő az alsóréteg.Ez a szánalmas nem a fülbevaló.Ha te nem akarsz akkor ne tedd de azért mert másnak van nem kevesebb mint te.Bár emberileg lehet hogy több egyes válaszok alapján.......
2010. márc. 10. 00:08
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

Fülbevalós apuka vagyok két fülbevalós fiú gyermekkel.Magyar!vagyok és nem alsóréteg.Semmiben sem változtak meg a fiaim egy kis karika fülbevalótól.Nem lett kevesebb ezáltal.Találkozni sem találkoztam még ennyire primitív emberekkel akik megszóltak volna minket.Volt aki azt mondta ő nem tetet a fiának-hát ne tegye-de attól megjegyezte milyen jól áll nekik.Ennyi és ez a kulturált ember nem a szánakozó,sápítozó nők.

Ennyi erővel ha hazamegy a fiad és azt mondja vegyél nekem pókemberes iskolatáskát mert minden fiúnak az van nehogy megtedd még a végén divatozó leszel hiszen ez a divat.Nyilván más dolog mint egy fülbevaló de nem is ez a lényeg.Mindenki tegyen azt ami neki jó,ami neki tetszik.Másnak akarsz megfelelni vagy saját magadnak és a saját családodnak?Sosem érdekelt mit mondanak mások.Vagy elfogad olyannak amilyen vagyok vagy nem kell szóba állni velem.Miért kell mindent így túl bonyolítani?? Egymást megszólni?Ez a kulturált,felnőtt emberiség???Nem ez a szánalmas emberiség.Ha nem jön be a dolog ne is foglalkozz vele.De ne ócsárolj másokat akinek tetszik.

2010. márc. 10. 00:16
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
Utólag még megjegyezném munkával kapcsolatban:sosem volt gond a fülbevaló,sosem mondták hogy nem vesznek fel mert fülbevalóm van és nem szalagmunkás vagyok.Nem is utcaseprő........
2010. márc. 10. 00:18
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
Férjem bankár,és fülbevalója is van,meg tetkója is!Na most akkor miről beszélünk?Soha nem szólták meg miatta,úgylátszik csak ezen az oldalon vannak ilyen szánalmas maradi vénasszonyok!
2010. márc. 10. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!