Tényleg divat lesz már a fülbevaló fiúkon is?
Nem tudom mi köze a színvonalnak az ékszerekhez????
Attól,hogy kisgyerekként kapja később még dönthet úgy,hogy nem kell neki,kiveszi és ennyi.Egyébként meg volt a Vágó műsorában fülbevalós férfi nem is egy.
Mégis hol élünk az őskorban?
Volt olyan munkatársam nagy nevű pénzintézetnél,hogy volt fülbevalója,piercingje és agyon volt tetoválva mindezek mellett főiskolát végzett és nem akármilyen sikereket ért el a munkájában is.
A színvonalat nem az ékszerek határozzák meg és nem is abban mérjük.:P
És nem lesz divat a fiúkon a fülbevaló hanem már nagyon régóta az.
Szerintem is nagy igazság van abban, hogy a fülbevaló nem egy előnyös dolog a férfiaknál. Ehelyett éppen egyfajta skatulyába sorolja az azt viselő férfiakat. És ez a skatulya sok esetben jogos. Nem a szellemi szintről beszélek, hanem arról a "kultúrkörről", ahova tartozik az illető. Arról viszont sokat elárul. Nem véletlen, hogy a színvonalasabb, jobb munkahelyeken adnak arra, hogy a kollegák ápolt, igényes és visszafogottabb, klasszikusan elegáns külsővel jelenjenek meg. Érdekes módon én még nem láttam olyan bankot, adóhivatalt, ügyvédi irodát, orvosi rendelőt, ahol csupa fülbevalós, tetkós ember dolgozna. Nem mondom, hogy nem dolgozik ilyen helyeken is egy-egy, de azért ez a viselet (tetkó, fülbevaló, stb.) jellemzőbb egy másik társadalmi rétegre. Nem bántásként írom ezeket, hanem azért, mert szerintem büntetés egy kisgyereket ilyen előítéleteknek kitenni!
Ezért az én fiam nem visel fülbevalót, és ha valamikor akarna is, EZT fogom neki elmagyarázni. Ugyanúgy, ahogy eddig is megértett mindent, amit elmagyaráztam neki és ésszerű dolog volt. Mert előítéletek igenis vannak! (És nem csak bennem...)
Az én férjem elég magas kultúrkörben dolgozik és van fülbevalója.
Társadalmi réteg???????Ha vki tetkós és fülbevalós az alja néphez tartozik????Egyáltalán nem!!!!!!!!Jól áll neki és ennyi!!Nem tartozunk ahhoz a réteghez amit te leírtál a fülbevalósokról sőt!!!!!Mégis van a férjemnek és a fiaimnak is.Ja és megjegyzem Magyarok vagyunk.Nem szegények és elég magas körökben mozgunk.
Igen van fülbevalós bankigazgató is!
Ahol én dolgoztam gyes előtt is volt tetkós és fülbevalós sőt még piercinges is!!!!Magas társadalmi körben mzgók
Na, lepontoztak fülbevalósnéék, látom. Hiába édeseim, akkor is ez egy olyan szint, ahonnan csak feljönni lehet, lejjebb már nem. Nem véletlen, hogy sok komoly munkahelyen kikötés, hogy ilyesmit nem viselhet a dolgozó.
Azt az anyukát meg különösen szánom, aki a 10 és 2 éves fiainak is rakatott fülbevalót (sőt, az apjuknak is van).
Szerintem inkább magadat szánd majd ha a gyereked egyszer azt mondja az én anyám egy maradi vén tyúk.Komolyan mondom mint ha 60éves vénasszonyok lennétek.Ennyi hülye libát egy rakáson.Istenem.........
Erről a szintről csak feljönni lehet???Az én férjem aki fülbevalós valószínű annyit keres egy hónapban mint a tiéd 3 hónap alatt.A fülbevalós fiam osztályelső.....Kiváncsi vagy még valamire maradikám???
Az égvilágon semmi köze a társadalmi rétegnek,a színvonalnak a fülbevalóhoz!Lehet egy két helyen kikötik de egyre ritkább.De te már csak tudod.Valószínűleg nem a közép vagy fiatal korosztályban dolgozol és ezek szerint nem is abba tartozol.Ezért meg én szánlak.
Az élet nagyon rövid és én mindíg is azt vallottam,hogy kikell mindent próbálni amit lehet és ha én ilyen vagyok akkor engem ne szóljon meg senki és ne alkosson véleményt.Aki nem fogad el olyannak amilyen vagyok elmehet a sunyiba.Nem igazán tud érdekelni.Minden ember más ezáltal a nézeteink is.Te nem rakatnál a fiadnak.Hát ne tedd!De ez még nem jogosít fel arra hogy aki megteszi azt lekel szólni meg nézni.Szerencsére nem vagyunk egyformák és ha már a társadalmi rétegnél tartunk nem a fülbevalós fickó tartozik az aljába hanem az aki megszól másokat amiért épp fülbevalót visel.Ennyi erővel ne fesd a hajad mert az a természetes ha ősz vagy.De bezzeg ha megszólnának.....mélységesen fel lennél háborodva.Ne öltözz normálisan hiszen gyereked van.Viselj otthonkát.Ennyi szánalmas hülyét.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!