Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukak oszinten mennyit nez...

Anyukak oszinten mennyit nez tv-t agyereketek?

Figyelt kérdés
Nekem 2 eves a kisfiam. Altalaban sokan vagyunk a szabadban, van hogy egesz nap csavargunk. Otthon ha leulok melle jatszani eszebe se jut a tv, de ha dolgom van fozok, hazimunka, akkor meset akar nezni. En nem szoktam ellene tiltakozni kapcsolok meset, egy kicsit nezi de utana jatszik a jatekaival, pakol, el van. De ha kikapcsolom, egybol nyavajog. Van hogy igy egesz delutan megy a tv a hatterben. Kozben o jatszik, vagy nekem segit, neha nezi kicsit. Ti hogy vagytok ezzel?

2015. aug. 7. 18:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
az én fiam egy éves. alapból ha nem házimunkázok akkor nem megy a tv de ha ide oda szaladgálok akkor a baba tv-t bekapcsolom és szintén úgy mint a te fiad nézi 5percet az jön utánam, játszik a konyhában körülöttem, megint megy egy kört a nappaliba megint egy kis tv. de pl most anyósnál "nyaralunk" már egy hete és nem néz tv-t nem hiányzik neki. van hogy bekapcsolom magamnak de rá se néz.
2015. aug. 7. 21:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Az én kicsim 20 hónapos. Nem néz tv-t. A házimunka ideje alatt ott van velem, "segít" :))kivéve a főzést, mert azt alvásidejében intézem. Valahogy úgy alakukt, hogy egészen kicsinek sem kapcsoltam be neki , most pedig eszembe sem jut, pedig lehet, hogy sokszor könnyebb lenne nekem.
2015. aug. 7. 21:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Őszintén? Napi 2 órácskát biztosan. Persze apróbb részletekben, és letöltött, csak neki való korú mesét.Egyszerűen csak ez tudja lefoglalni, amíg megcsinálok 1-2 házimunkát. Segíteni nem akar benne, haladni meg muszáj.2 éves kislány.
2015. aug. 8. 14:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Két 2 3 évesem van. Mikor pár hósak voltak visszamondtuk a tv előfizetést, de akkor is max a híradót néztük. Itthon semennyit így. Ha vendégségben megy a tévé, persze rátapadnak. Számítógépezni próbálink akkor mior alszanak, néha saját magukról készült videókat nézünk, de ritkán.

Úgyhogy semennyit.

2015. aug. 8. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!