Nekem 2 eves a kisfiam. Altalaban sokan vagyunk a szabadban, van hogy egesz nap csavargunk. Otthon ha leulok melle jatszani eszebe se jut a tv, de ha dolgom van fozok, hazimunka, akkor meset akar nezni. En nem szoktam ellene tiltakozni kapcsolok meset, egy kicsit nezi de utana jatszik a jatekaival, pakol, el van. De ha kikapcsolom, egybol nyavajog. Van hogy igy egesz delutan megy a tv a hatterben. Kozben o jatszik, vagy nekem segit, neha nezi kicsit. Ti hogy vagytok ezzel?
2, 4 , 6 évesek. Hát most nincs ovi, így napi 4 órát kb. Ha ovi van akkor csak este fürdés után, de hamar bealszanak rá. A picit meg nem nagyon érdekli, inkább egész nap jön utánam :)
2015. aug. 7. 18:16
2/14 anonim válasza:
3 éves a fiam. nálunk is csak házimunka közben nézhetné, de nem szereti a tvben lévő meséket.
ha mégis szeretne nézni valamit akkor a youtube-n néz angol meséket,pl tutituvagy amit nagyon szeret az a busy beavers. mást nem néz meg. de ezeket is egész nap talán összesen 2 órát. ő is inkább játszik még. inkább télen nézi őket.
2015. aug. 7. 18:28
3/14 A kérdező kommentje:
Nalunk se a tv csatorna megy igaz, hanem en inditok el neki valamit a szamitogepen, vagy a yuotube-on.
2015. aug. 7. 18:33
4/14 anonim válasza:
Inkább mesét néz, nem igazán tv-t. Azt csak velem nézi. Nem olyan sokat, de változó.
2015. aug. 7. 18:58
5/14 anonim válasza:
egy éves múlt a babám, a tv kb. 4 órát megy egy nap, ebből amit masszívan tv nézéssel tölt max egy-1,5 óra.
2015. aug. 7. 19:04
6/14 anonim válasza:
Az 1 éves testvérem egyáltalán nem néz mesét csak zenét akar, csak azt. Mikor bejön egyből azt mondja, hogy lala és kell neki zenét rakni.
2015. aug. 7. 19:21
7/14 anonim válasza:
Nekem is 2 évesem van. Tv-nk nincs. Számítógép igen, de napközben be sincs kapcsolva, csak akkor, amikor alszik. Esélye sincs nézni semmit és nem is tervezem rászoktatni. Sokat sétálunk,játszunk, már szépen beszélgetünk. Segít minden házimunkában. Teregetni kifejezetten szeret. Sokat játszik egyedül is. Nagyon kreatív. Én nem érzem a filmek hiányát. Néz még eleget a jövőben, szerintem.
2015. aug. 7. 19:25
8/14 anonim válasza:
Semennyit, nincs TV-nk, nem is volt. Gépen sem néznek, mi is csak ritkán, 1-1 filmet, meg a férjem sportot. A legnagyobb esetleg megnéz egy sportközvetítést az apjával, nagy ritkán. 9, 7,5 és 6 évesek.
2015. aug. 7. 19:30
9/14 anonim válasza:
Szinte egesz nap megy valami mese de injabb a szamitogepen mintsem a tv-ben.
Nem latom hatranyat miert ne tehetne ha akarja nezi ha nem akarja nem
2015. aug. 7. 19:42
10/14 anonim válasza:
1,5 éves, nem tudom miért, de egyáltalán nem érdekli a tv még.
Ha megy, akkor rápillant és ha kutyát macskát lát felsikít és odaszalad, de ennyi.
Amennyit egyben képes megnézni, az max a mese bevezető zenéje, aztán az sem érdekli tovább.
Néha örülnék, ha egy mesével tudnám lekötni, de máshogy kell szórakoztatni, vagy hagyni átrendezni a lakást, ha a dolgom akarom csinálni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!