Ha egy kislány jól érzi magát meztelenül kint az udvaron vagy a strandon, akkor meddig milyen korig engedjük úgy?
Semeddig,attól hogy pici nem hinném hogy bárkinek nézegetnie,bámulnia kellene meztelenül.
Felelőtlenség,a gyereknek is kellemetlenségei adodhatnak ebből,a nudiztatos szülők szoktak olyan eszesek lenni hogy a közösségi oldalakra is felrakják pucéron a gyerekük,ahol boldog-boldogtalan,összes falusi,utcabeli,később osztálytársak azok szülei stb is láthatják majd.Aztán majd jön a cikizés,nagyon is égő ha viszonylag nagyobb gyerek 5-6 éves pucéron fent van a neten,aztán rátalálnak az osztálytársak is és megy a cikizés.
5-6 éves már nem olyan kisgyerek,csak nem kellene agyon kényeztetni őket és akkor eszesebbek lennênek,talpraesettebbek mint most,Most úgy kezelik őket mint a deosokat,semmit nem tudnak megcsinálni egyedül.Tisztelet a kivételnek most is ismerek olyan 12 éves aki 6 évesen kezdte a sulit és párszori elkísérés után ment is jóegyedül.
Korábban 6 éves gyerek iskolás volt már,párszor elkísérték suliba és utána egyedül is eltalált,be tudta a bejárati ajtót zárni,kinyitni,ha azt mondtad kell 1 kg kenyér simán meg tudta venni,öltözött,fürdöt egyedül,max haj mosáshoz,körömvágáshoz kellett segítség,késsel-villával evett nem mint most.Szeméremérzetük volt már,akárki előtt nem vetkőzött volna le,meztelenül nem mászkált volna.Pedig hol volt akkor ennyi képességfejlesztő játék,könyv,mese.Tudta mi a nagybácsi,nagynéni,unokatesómost van 9 éves sem tudja.Elég gáz!
Nagycsoportos,iskolás korú gyerek nem kicsi.Neki már nem kellene meztelenkednie!
11-12 éves lány meg már menstruál és 9-10 évesen nő a cicijük.Értelmes 8 éves kislány sem mászkálna felső nêlkül.Nem hogy kamasz gyererk.
Normális,kulturált ember nem fogja nudiztatni tömegben a gyerekét!
Szakértők hívják fel a szülők figyelmét hogy se közösségi oldalra ne tegyenek fel pucér képeket a gyerekekről,vagy ami később kromponitálhatná,megszégyeníthetné a gyereket,hisz rengetegen láthatják azt,letölthetik akár,se strandon ne nudiztassák őket!
Úristen! 11-12 éves korig felső nélkül, 6 éves korig meztelenül? Ne mááár....ugye csak viccelsz?
Én is kiskamasz korosztályban mozgok, már megjött, de engem a szüleim soha nem vittek meztelenül a strandra! Ha valakinek mégis ez a vágya, maximum, de nagyon maximum két és fél éves korig! Meztelenül. Felső nélkül maximum. 5 éves korig. Otthon az más, hőségben én is meztelenül járok-kelek, de csak a lakásban, kertbe szerintem elég egy bugyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!