Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha egy kislány jól érzi magát...

Ha egy kislány jól érzi magát meztelenül kint az udvaron vagy a strandon, akkor meddig milyen korig engedjük úgy?

Figyelt kérdés

#lkij
2015. aug. 7. 08:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
29%

Semeddig,attól hogy pici nem hinném hogy bárkinek nézegetnie,bámulnia kellene meztelenül.

Felelőtlenség,a gyereknek is kellemetlenségei adodhatnak ebből,a nudiztatos szülők szoktak olyan eszesek lenni hogy a közösségi oldalakra is felrakják pucéron a gyerekük,ahol boldog-boldogtalan,összes falusi,utcabeli,később osztálytársak azok szülei stb is láthatják majd.Aztán majd jön a cikizés,nagyon is égő ha viszonylag nagyobb gyerek 5-6 éves pucéron fent van a neten,aztán rátalálnak az osztálytársak is és megy a cikizés.

5-6 éves már nem olyan kisgyerek,csak nem kellene agyon kényeztetni őket és akkor eszesebbek lennênek,talpraesettebbek mint most,Most úgy kezelik őket mint a deosokat,semmit nem tudnak megcsinálni egyedül.Tisztelet a kivételnek most is ismerek olyan 12 éves aki 6 évesen kezdte a sulit és párszori elkísérés után ment is jóegyedül.

Korábban 6 éves gyerek iskolás volt már,párszor elkísérték suliba és utána egyedül is eltalált,be tudta a bejárati ajtót zárni,kinyitni,ha azt mondtad kell 1 kg kenyér simán meg tudta venni,öltözött,fürdöt egyedül,max haj mosáshoz,körömvágáshoz kellett segítség,késsel-villával evett nem mint most.Szeméremérzetük volt már,akárki előtt nem vetkőzött volna le,meztelenül nem mászkált volna.Pedig hol volt akkor ennyi képességfejlesztő játék,könyv,mese.Tudta mi a nagybácsi,nagynéni,unokatesómost van 9 éves sem tudja.Elég gáz!

Nagycsoportos,iskolás korú gyerek nem kicsi.Neki már nem kellene meztelenkednie!

11-12 éves lány meg már menstruál és 9-10 évesen nő a cicijük.Értelmes 8 éves kislány sem mászkálna felső nêlkül.Nem hogy kamasz gyererk.

Normális,kulturált ember nem fogja nudiztatni tömegben a gyerekét!

Szakértők hívják fel a szülők figyelmét hogy se közösségi oldalra ne tegyenek fel pucér képeket a gyerekekről,vagy ami később kromponitálhatná,megszégyeníthetné a gyereket,hisz rengetegen láthatják azt,letölthetik akár,se strandon ne nudiztassák őket!

2015. aug. 31. 21:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Otthon és strandon szerintem 3 éves korig. Utána csak otthon vagy speciálisan naturista strandra kell menni, ott 100 éves koráig is pucérkodhat ha szeret, de általában 10 évesen már nem annyira szeretnek.
2016. jan. 23. 16:38
 13/13 anonim ***** válasza:

Úristen! 11-12 éves korig felső nélkül, 6 éves korig meztelenül? Ne mááár....ugye csak viccelsz?

Én is kiskamasz korosztályban mozgok, már megjött, de engem a szüleim soha nem vittek meztelenül a strandra! Ha valakinek mégis ez a vágya, maximum, de nagyon maximum két és fél éves korig! Meztelenül. Felső nélkül maximum. 5 éves korig. Otthon az más, hőségben én is meztelenül járok-kelek, de csak a lakásban, kertbe szerintem elég egy bugyi.

2017. júl. 18. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!