Hány éves volt a gyermeketek, mikor először elengedtétek a mamával vagy a papával kirándulni (fürdőhelyre)?
Figyelt kérdés
2015. aug. 6. 19:51
11/17 anonim válasza:
Így én sem engedném el őt. Múltkor a strandon mellettem fuldoklott egy 1,5 év körüli kisfiú, mert az egy méterre álló nagypapa mással beszélgetett és nem vette észre, hogy a kicsi nem tudja karúszóban kiemelni a fejét a vízből... Én a két kisgyerekek mellett tudtam máséra is figyelni, mert ebben élek, hozzászoktam, nem úgy a papa, aki ki tudja mennyi időt tölt amúgy vele.
Biztos vannak szupi nagyszülők, de mondjuk a mieinkről simán el tudok képzelni egy hasonló szitut, így még az udvaron sem érzem Velük biztonságban a gyerekeimet, nemhogy egy strandon.
(4 és 2 évesek)
12/17 anonim válasza:
Igen, itt nem a kora a baj. Hanem hogy egyrészt nem akar menni, másrészt nem tudnak uszni a nagyszülök, nem is szivesen engednéd el, nem is annyira szoros a kapcsolatuk.
13/17 Lencsibaba0121 válasza:
Szüleim 500, anyósomék 100 km-re laknak.Minden hétvégén másik mamáéknál vagyunk. Most két éves a kicsim és 2 hét szünet van a bölcsiben.mi nem tudunk szabira jönni, így maradnak a mamák. Most anyuméknál van egy hétig, minden nap mennek fürdőbe vagy kirándulni. Jövő héten anyósoméknál lesz, ők is rengeteg programmal készülnek!
14/17 anonim válasza:
Anyukám már tavaly, a 3,5 éves gyereket is elvitte egyedül a strandra. Idén már van, hogy ő megy érte az oviba és csak pacsálás után, este hozza haza.
15/17 anonim válasza:
#14 vagyok. a strandot természetesen nem úgy értem, hogy fürdő, hanem rendes, természetes víz (Duna)
16/17 anonim válasza:
Nem járnak anyukámék fürdőbe, de kirándulni kis korától viszik. Ha jól emlékszem 2 évesen már vitték, náluk is aludt akkor 1 hétig. Imádja őket, teljesen bízom bennük. Jövőhéten viszik a Mátrába 4 napra.6 éves a gyerkőc.
17/17 anonim válasza:
utolsó vagyok. Nem mondom, hogy nem aggódok ilyenkor, (mert nagyon aggódok érte) hiszen baj bármikor történhet.De most nem 30 km.re lesz tőlem, és bármikor mehetünk érte ha gond van, vagy hazahozzák. De most 4 napig kb. 200 km.-re lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!