Hány éves volt a gyermeketek, mikor először elengedtétek a mamával vagy a papával kirándulni (fürdőhelyre)?
6, 12 és 15 évesek a gyerekek.
Papa nincs, 13 éve meghalt az egyik, 21 éve a másik...
A mamák nem járnak kirándulni és fürdőhelyre sem. (61 évesek)
1 éves korában visszamentem dolgozni, bölcsödét nem kaptunk, így a nagyszülők sokat vigyáztak rá az elején. 14 hónap körül már 1-1 hétre magukkal vitték pl. nynaralni a balatonhoz és akkor ment először Balatonba, iszaphomokozni, de még koncertre is. Azóta mind a két nagyszülőknél volt többször is 3-7 napra nyaralni. Én elengedem nyugodt szívvel, megbízok bennük, a gyerek pedig élvezi nagyon. Nagypapa nagyhaver.
Unakahuga egy idős vele, van, hogy a nagyi együtt is válallja őket pár napra, de akkor csak a kertben van pancsi.
1,5 éves most a fiam
Férjem szüleinek jött egy hirtelen ötlete,hogy elvinnék a fiamat fürdeni, de a gyerek nincs hozzájuk szokva (nélkülem nem is akar elmenni), eddig sem vitték sehova. amúgy ők közel laknak hozzánk, de a mindennapokban nem veszik ki a részüket az "unokázásban". Egyik nagyszülő sem tud úszni és még a kisfiam sem aki 6 éves. Valószínűleg nem fogom elengedni, ezt mondtam nekik is persze sértődés lett belőle.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!