Amikor kettesben vagyok itthon a lányommal, nyugodtan és szépen elalszik. Ha a férjem is itthon van akkor általában hatalmas hisztiket csak, és csak "fenyegetésekkel" lehet elérni, hogy ágyba menjen. Mi lehet az oka?
A csemete saját ágyában alszik, amikor én vagyok vele gond nélkül elalszik egyedül, nem is kell mellé feküdnöm. Ha a férjem itthon van, akkor ezt hallani: papaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Persze bömbölve! :-(
Köszönöm az eddigi válaszokat! De sajnos a hisztinek nem tudok örülni. És szeretném végérvényesen megszűntetni. Van valakinek valamilyen használható ötlete? Nagyon megköszönném!
Köszönöm, ez az utolsó volt a leghasznosabb tanács... :-/
Az szerinted nem hiszti, ha a papája ott ül mellette és akkor is folytatja a vonyítást?
Az szerinted nem hiszti, ha én megyek be hozzá és nyugodtan visszaalszik, amint az apukája rögtön az egész ház fent van, mert olyan hangosan sír a gyerek (félreértések elkerülése végett: nem jött ki tőle, ott ül mellette az ágyon, és akkor is sír).
Miért ekkora különbség, ha én vagy az apja megy be hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!