Egyes szülők miért szeretik a gyerekeiket úgy öltöztetni, hogy a szadnál alá zoknit húznak?
Először is.. miért kell a szandál alá zokni? (föleg fehér) A szandált nem azért találták ki, hogy szellőzön a láb? Én csak azért sajnálom ezért a gyereket mert ha suliba mennek,
akkor elképzelhető, hogy csúfolódás lesz ebből. Mert nem hiszem, hogy a gyerek magától öltözik így. Javítson ki valaki ha tévedek.
5 éves a fiam ...nem hajlandó zokni nélkül felvenni a szandált :(
Egyszer sikerült rávennem...kb. fél méterenként álltunk meg,mert valami mindig szúrta a lábát...belement a szandiba :( ...bármennyire is idegesít,inkább nem erőltetem :)
20-as, de azért ez az elfogadott, mert egyesek belenevelik a gyerekbe, aztán közösségben jön, hogy ezek a gyerekek kinevetik azt, aki szandált vesz fel, és akkor már az a gyerek sem akarja felvenni, akinek alapból semmi baja ezzel.
Tehát igenis nevelés kérdése, mert ha minden gyereknek azt mondanák, hogy "fiam, nyár van, ilyenkor nem zárt cipőben rohasztjuk a lábunkat", nem az lenne elfogadott.
Kíváncsi lennék, ki találta ki ezt a hülyeséget, hogy férfiaknak ciki a szandál.
"16-os: akkor te mégis mit veszel fel, ha pl nyáron elmész sétálni a városba? 40 fokban is zárt cipőben rohasztod a lábad? Remek lehet."
És zakóban. Mert fontos a megjelenés.
16! Olvasd át még párszor amit írtam. Nem azt írtam, hogy felnőttként szandált vesz, hanem hogy egy felnőttet (neked konkretizálok, a kérdezőt) ez zavarja a legjobban!
14-es voltam
26-os, ha ennyire fontos ember vagy, akkor talán tudod értelmezni azt az egy sort, amit írtam.
Nem a munkahelyről beszéltem, mert fel tudom fogni, hogy vannak munkahelyek, ahol ez nem megengedett. Azt kérdeztem, hogy 40 fokban zárt cipőban mész-e sétálni. Erre nem válasz, hogy nem mehetsz szandálban dolgozni.
Ismétlem: hétvégén, szabadidődben, kánikulában.
Egyébként én azt mondom, hogy felnőttnél bénán néz ki a szandál zokni páros, bár az ő dolga, hogy vesz-e alá. Van, akinek nem kényelmes mezítláb. Még mindig jobb, mint egyesek, akik azt hiszik, hogy az a menő, ha szétrohad a lábuk, a cipőt meg nem merik levenni, ha valahová mennek, mert mindenki elájulna a szobában.
Ismertem én is ilyet, aki vendégségben kijelentette, hogy márpedig ő nem veszi le a cipőjét, mert jobb úgy nekünk.
Gyereknek szerintem mindegy, ha úgy jobb, vesz zoknit, ha nem, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!