Egyes szülők miért szeretik a gyerekeiket úgy öltöztetni, hogy a szadnál alá zoknit húznak?
Először is.. miért kell a szandál alá zokni? (föleg fehér) A szandált nem azért találták ki, hogy szellőzön a láb? Én csak azért sajnálom ezért a gyereket mert ha suliba mennek,
akkor elképzelhető, hogy csúfolódás lesz ebből. Mert nem hiszem, hogy a gyerek magától öltözik így. Javítson ki valaki ha tévedek.
Valószinüleg azért, amiért én is húzok minimum harisnyazoknit. (fiú esetében ugye ez kilőve)
izzad a lábfejem a melegben és ha izzad mezítláb csúszkál a láb a szandálban/papucsban így hamar kisebesedik, felhólyagosodik. Viszont ha vékony zokni van rajta a probléma megoldva, mert az felszívja a nedvességet, és plusz tapadást biztosít. Még mindig jobb, mint ha emitt kondiban lenne egész nyáron a gyerek mert abba tényleg belefülled a lába, így meg szellőzik, mégha van rajta egy vékony zokni akkor is.
egy évesemnek feltörte boka felett mezítláb
plusz a műanyag(vagy szilikon)szandijába meg beizzad, így gombásodhat
jobb a zokni
nem a picikre gondoltam, hanem a 6-8 évesekre.
de ha nem fehéret vagy tarkát adnak rájuk, hanem ami a szandál színéhez megyek, akkor szerintem úgy nem néz ki rosszul.
Piciken teljesen normális, nálunk pl. volt, amelyik szandálhoz kellett a kisfiamnak, volt, amelyikhez nem. Attól függ, kitöri-e vagy nem. Most 7 éves, már nem adok rá. Próbálunk olyan megfelelő minőségű szandit venni neki, ami a kevés nedvességet elszívja. Ilyen kánikulában pedig ott a hintőpor vagy a lábdezodor.
Off: első! Te a szandálhoz harisnyazoknit veszel? :D
Piciken praktikus, normális. Mondjuk én csak bőrszandált vettem nekik mindig, ahhoz meg nem volt fontos, de ha nem bőr a szandál, praktikus lehet a zokni.
Nálunk a fiúk kb. 8 éves koruktól már nem vették fel a szandált. Megvettem nekik, de nem hordták, cipőben jártak, járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!