Egyes szülők miért szeretik a gyerekeiket úgy öltöztetni, hogy a szadnál alá zoknit húznak?
Először is.. miért kell a szandál alá zokni? (föleg fehér) A szandált nem azért találták ki, hogy szellőzön a láb? Én csak azért sajnálom ezért a gyereket mert ha suliba mennek,
akkor elképzelhető, hogy csúfolódás lesz ebből. Mert nem hiszem, hogy a gyerek magától öltözik így. Javítson ki valaki ha tévedek.
7-es:
Igen. Olyan magasságút ami beér a nadrág alá. Tehát halászgatyához térdet, hosszú nadrághoz, leggingshez bokát. Szoknyát csak és kizárólag hosszúság és cipőtől függetlenül harisnyával veszek fel, még kánikulába is.
Imádom a meleget, de a lábfejem eléggé izzadós, és csúszkál a szandálba és a papucsba is és állandóan kitöri, megvízhólyagos lesz, ha van rajtam harisnya akkor nem.
5 éves a kislányom és akár ciki számodra, akár nem felnőttként, vesz zoknit a szandálhoz, mert feltöri a lábát/zavarja, ha nincs zokni.
Oviban is a 90%-nak szandálban vannak a gyerekek és nyilván nem veszik le a zoknit magukról.
"5 éves a kislányom és akár ciki számodra, akár nem felnőttként, vesz zoknit a szandálhoz, mert feltöri a lábát/zavarja, ha nincs zokni. "
Kezdjük ott, hogy felnőtt ember nem hord szandált. Nemhogy zoknival, sehogy. Jajj bocsánat, komoly emberekről beszéltem.
16-os: akkor te mégis mit veszel fel, ha pl nyáron elmész sétálni a városba? 40 fokban is zárt cipőben rohasztod a lábad? Remek lehet.
Egyébként én csak néha adok a gyerekre zoknit, mert a bőrszandál is kidörzsöli a bokáját. Hallgassam inkább, hogy fáj neki, mert fő a divathullám követése?
Minden lábbelinek megvan a maga helye és ideje. Persze a munkahelyre én sem túraszandálban megyek, de a gyerek szerintem nyugodtan felveheti. Sőt nevetségesnek találom ezt a hozzáállást, hogy felnőtt ne vegyen fel szandált, inkább izzadjon. Miért kell ezt belenevelni (főleg) a férfiakba?
"nevetségesnek találom ezt a hozzáállást, hogy felnőtt ne vegyen fel szandált, inkább izzadjon. Miért kell ezt belenevelni (főleg) a férfiakba?"
3 fiam és 1 lányom van. Nem neveltem bele a fiúkba, hogy ne vegyenek szandált. Megvettem a drága Elefanten bőr szandált, aztán a 8,5 évesem nem volt hajlandó felhúzni. Azóta sem jár szandálban, bőr cipőt hord egész nyáron, pamut rövid zoknival. A másik 2 fiam szintén. A lányom az egyetlen, aki hord szandált, természetesen zokni nélkül. Nem belenevelés kérdése, de ez az elfogadott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!