Komolyan, ez probléma, gáz?
Klímaszerelők voltak nálunk, egész délelőtt szereltek. A 16 hónapos lányunknak sikerült pont az ittartózkodásuk alatt betojnia. A nappaliban pelenkáztam át, még viccelődtünk is a szerelőkkel, hogy ők sem maradnak ki a jóból (terjengő penetráns szag).
Valakinek meséltem, hogy szegény szerelők jól megszívták. Ő pedig kiakadt azon, hogy micsoda dolog, hogy a lánygyereket két férfi előtt pelenkázom át. Egyrészt nem ezzel voltak elfoglalva, mert szereltek, másrészt miért is baj ez? Erősen kétlem, hogy egy ennyi idős gyerek bármilyen vonzalmat ébresztene egy átlagos felnőttben.
Én biztos, hogy a gyerekszobában teszem tisztába, nem vadidegenek előtt. Függetlenül attól, hogy fiú, vagy lány.
Nem tenném ki a szagnak és a helyzetnek a szerelőket, majd szagolják a saját gyerekük pelenkáját. Szóval igen, gáz, de nem a szemérmesség miatt, hanem egyszerűen illetlenség. Ha bilizne, akkor is oda tetted volna a bilijét a nappaliba a szerelők mellé, ugye nem?
Amikor még nem volt gyerekem, és a barátnőm előttem pelenkázta a fiát, amikor kakis volt, én majdnem rosszul lettem a szagtól. Kimehettem volna, de mivel babára készültünk már, tudni akartam, milyen. Nos, a saját gyerek kakijának szaga, bár semmivel sem kellemesebb objektíve, mégsem okozott soha gondot. Ebből kiindulva tapintatlanság volt idegenek előtt pelenkáznod. Nem azért, mert férfiak, hanem mert nem voltak kíváncsiak a szagra, és fordított helyzetben te sem lettél volna az.
Aki viszont kiakad azon, hogy egy kisbabát ellenkező nemű rokon is pelenkáz, annak vagy gyereke nincs, vagy józan esze egy csepp sem.
12-es, és akkor ő is végezze a dolgát a szerelők előtt ha egész nap ott vannak vagy tartsa vissza egész napra, mert nem meri 3 percre egyedül hagyni a szerelőket?
Ha valamilyen szakembert hívsz a lakásodba, gondolom nem valami imseretlent bízol meg az utcáról, hanem olyat aki ismert a környéken, vagy mások ajánlják: 1. nem valószínű hogy azért kockáztatni fogja a vevőkörét azért, hogy zsebre tegye a nippeket a szekrénysorról 2. ha mégis bizalmatlan vagy ne hagyj olyat elől amit annyira féltesz.
Édesistenem, hogy lenne már ugyanaz?
"Gyermekorvosi" rendelő, benne van a nevében, miért nem ugyanaz...ahogy a bölcsi sem ugyanaz az eset mondjuk.
Egy gyermekorvosi rendelőben pl. számol azzal az ember, hogy más gyerekek is vannak és szükség esetén pelenkacsere is történik.
Ilyen elven ha elmegyünk valahova enni és berottyant a gyerek, akkor mondjuk pelenkázóhelyiség híján az étterem közepén rakom tisztába, mert úgysem hal bele senki??? Na ne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!