5 éves gyereket szoptatni? Ez most komolyan nem probléma?
Igazából Bálint Antónia nyilatkozata robbantotta ki a kérdésem, mert hogy a sok támadás ellenére sok pozitív visszajelzést is kapott....
Szerintem ha egy 5 éves gyerek még mindig csüng az anyja mellén(mert állítólag teje nincs már rég)mert ez nyugtatja meg, az szerintem már a "perverzitás" fogalmát is súrolja...
Képtelen vagyok elképezni hogy egy lassan iskolás gyermeket otthon csak úgy lehet megnyugtatni, ha szophatja az anyja cicijét pláne, úgy hogy ennyi év alatt úgy csinálja ezt, hogy már régóta nem is jön belőle tej...
Persze, mindenkinek egyéni joga, ki meddig szoptat, de 5 évesen már ne csináljon ilyet a gyerek, nyugodjon meg attól, hogy odabújik az anyukájához! Azt is tudom, nem az én dolgom, de mikor belekiabálja szó szerint a világba, újságban is, tv-ben is, akkor azért az ember nem mehet el szó nélkül mellette!
Egyáltalán nem normális dolog ez már. Van egy határ amikor igenis le kell szoktatni a gyereket a cicitől. Ha 5 évesen oda akar bújni az anyjához,az nem baj. Még 15 évesen is odabújhat. Ölelje át,puszilja meg,de ne a cicin lógjon..
Ahogy az sem normális ha 10-13 éves gyerek cumizik, vagy az ujját szopja..
Egyébként az angolok egy vígjátékban (angolkák) kiparodizálják ezt is.
12:37 es vagyok.
Azt még elfelejtettem a végére írni, hogy édesanyám 1 éves koromig szoptatott engem, és én is szoptattam a fiamat.
Hát elég érdekes volt látni az biztos,főleg,hogy mondta a kislánya 8hónapos volt amikor elapadt a teje!
Szerintem elég furcsa volt,hogy a kislány állandóan az anyukája blúzába nyúlkált a ciciért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!