5 éves gyereket szoptatni? Ez most komolyan nem probléma?
Igazából Bálint Antónia nyilatkozata robbantotta ki a kérdésem, mert hogy a sok támadás ellenére sok pozitív visszajelzést is kapott....
Szerintem ha egy 5 éves gyerek még mindig csüng az anyja mellén(mert állítólag teje nincs már rég)mert ez nyugtatja meg, az szerintem már a "perverzitás" fogalmát is súrolja...
Képtelen vagyok elképezni hogy egy lassan iskolás gyermeket otthon csak úgy lehet megnyugtatni, ha szophatja az anyja cicijét pláne, úgy hogy ennyi év alatt úgy csinálja ezt, hogy már régóta nem is jön belőle tej...
Persze, mindenkinek egyéni joga, ki meddig szoptat, de 5 évesen már ne csináljon ilyet a gyerek, nyugodjon meg attól, hogy odabújik az anyukájához! Azt is tudom, nem az én dolgom, de mikor belekiabálja szó szerint a világba, újságban is, tv-ben is, akkor azért az ember nem mehet el szó nélkül mellette!
Persze hogy le van mindenki döbbenve, mikor a mai világban az a szokás, hogy a babát mihamarabb le kell szoktatni mindenről.
Már ki van szorítva a természet mindenhonnan. Lassan maga a szoptatás is természetellenes lesz.
Én nem úgy látom hogy az lenne a tendencia hogy a szoptatást elleneznék.
Most komolyan volt valaha is szokás 5-6 éves korig ciciztetni a gyereket???
Persze kell valami ami megnyugtatja a gyereket, na de nehogy már az ember az étteremben/kávézóban a mellét kínálja az 5 éves gyerekének hogy megnyugodjon. Az én fiam 14 hónapos és ha valamiért sírt akkor egy ölélés pár puszi és a kis kutyusa nagyon szépen megnyugtatja.
11-esnek:
Nem az a baj,hogy szoptat hanem az,hogy már RÉG NINCS TEJE!Antónia mondta,hogy 8hónapos volt a lánya,amikor elapadt a teje.Tehát most az 5 éves lány konkrétan csak az üres cicijeit szopogatja és nyúlkál érte anyuka blúzába bárhol,bármikor és szerinte ez természetes!Szerintem meg marhára nem az,ha lenne teje és szoptatná,de neki NINCS TEJE.
Itt nem a gyerekkel van gond, hanem Antónia magánéletével.
Sajnos így már valóban perverzió. Nincs normális társa bemagyarázza, hogy a gyerek kéri, és a saját frusztrálságát így próbálja megoldani.A nő lelkileg beteg,orvosra lenne szüksége.
És ne keverjük a szoptatás ellenzést, ezzel a szörnyű esettel, mert én kifejezetten szopi párti vagyok.
Az én férjem 31 éves. Ő is mindig a cicimre bukna,és szívná,szopná,harapdálná..Pedig nincs tejem..Én engedem neki,hogy ne sérüljön a lelke..
Viccet félre téve. Nem normális dolog 5 éves gyereket cicire engedni,főleg ha tej sincs..
Viszont normális dolog ha a szerelmes férj 20-30 évesen a cicire bukik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!