Aki valamilyen imunerősítőt ad, azért adod, mert probléma van, vagy, hogy ne legyen? 9 hónapos a babám,2 hónapja nem tudom szoptatni, akkor neki is kellene valamilyen imunerősítö?
Kisfiam 11 honapos es en 1 honapja adok neki multivitamint. Nagyon szereti mert narancsos izu es vizbe kell keverni egy kiskanallal es ettol finom narancsos ize lesz a viznek, legalabb a folyadekbevetelt is novelem vele mert imadja inni.
En azert kezdtem el adni neki mert 1 honap mulva bolcsis lesz es egy kicsit erosodjon az immunrendszere, legyen eleg vitamin kelleke. Tudom, hogy igy is el fog kapni minden felet sajnos de legalabb az eros immunrendszer hamarabb lekuzdi a betegseget. Legalabbis remenykedem. :(
Szerintem a tapszerbe vannak vitaminok.
En a helyedben nem adnek neki pluszban semmit. A kisfiamnak sem adnek egyaltalan ha nem menne bolcsibe. Nem jo a vesejuknek, megterheli nagyon oket a sok vitamin potlas. Sok folyadek kell a vitaminok melle, hogy tisztuljon a vese. En sem fogom vegig adni neki csak amig a kritikus idoszak tart, az elso 2 honap. Dokival vagy vedonovel nem beszeltel? Ok azert megiscsak jobban otthon vannak ebben a temaban mint mi. En is csak a sajat velemenyem irtam le, nem biztos ez a helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!